Kako je Jon Bon Jovi obožavateljicu Branku odveo pred oltar?

oltar, mladenka
Možete li zamisliti da vas vaš idol odvede pred oltar? Taj san ostvario se mladenki Branki Delic na čijem se vjenčanju u Las Vegasu pojavio glavom i bradom - Jon Bon Jovi, piše Zadovoljna.

Mladenka Branka Delic sigurno nikada neće zaboraviti svoje vjenčanje. Australka je za taj važan dan imala veliki plan - da je njezin omiljeni pjevač Jon Bon Jovi, kojeg obožava cijeli život, odvede pred oltar. Koliko voli slavnog rokera, Branka je pokazala i izborom mjesta na kojem će se udati. Naime, izabrala je kapelicu Graceland u Las Vegasu, istu onu u kojoj se prije 30 godine Jon Bon Jovi vjenčao sa svojom srednjoškolskom ljubavi Dorotheom Hurley. Dan vjenčanja bio je 12. listopada 2013., na dan kada je Bon Jovi, vidi slučajnosti, imao koncert u MGM Grandu u Las Vegasu u sklopu turneje "Because We Can".


Buduća mladenka i njezin zaručnik Gonzalo Cladera (Gonzo) čak su pokrenuli web stranicu bonjoviwalkmedowntheaisle.com na kojoj su legendarnog glazbenika pozvali da sudjeluje u njihovom vjenčanju.

Čitav svoj život, Branka je mislila da će se udati za Bon Jovija. Na žalost, u dobi od 34 godine shvatila je da se to nikada neće dogoditi pa je umjesto toga prihvatila Gonzovu prosidbu. Možda se neće udati za Bon Jovija, ali iduća najbolja opcija za nju je da hoda istim putem do oltara kojim je on hodao prije više od 20 godina, pa je pozornica pripremljena... Kapelica Graceland, Las Vegas Nevada.

U Brankinom umu, bogovi vjenčanja udružili su snage jer Jon Bon Jovi nastupa u MGM Grandu istu tu večer. Jedini problem je u tome da postoji velika šansa da će Branka preskočiti vjenčanje i umjesto toga otići na koncert, u šaljivom tonu napisala je Branka na svojoj i stranici svog budućeg supruga, bonjoviwalkmedowntheaisle.com.

Mladenci se nisu željeli previše nadati, ali dva dana prije nego što su iz Sydneyja otputovali u SAD, australski menadžment Bon Jovija dao je naslutiti da bi se to stvarno moglo dogoditi, odnosno da će pjevač doći na vjenčanje i odvesti je pred oltar.

Na dan vjenčanja, dok je sređivala frizuru i make-up, Branka je dobila poziv da po nju dolazi limuzina, sat vremena ranije od dogovorenog.

"Bacila sam telefon i rekla, ‘Odjenite mi tu vjenčanicu odmah!' Nikad niste vidjela da se mladenka tako brzo spremi", izjavila je Branka poslije vjenčanja. Ipak, i dalje je mislila da je to sve samo dobra podvala čak i kada je došla do kapelice gdje ju je čekala druga limuzina.

"Rekla sam Gonzu, ‘Ako je ovo neka bolesna šala, rasplakat ću se.' Zatim sam ugledala njegovu siluetu u limuzini. Izašao je i rekao, ‘Hej, izgledaš prekrasno."‘ Jon Bon Jovi je zatim svoju veliku obožavateljicu odveo pred oltar, baš kako je ona i sanjala čitav život.

"Vodio me je prema oltaru i pokušavao me je predati Gonzu, ali nisam ga željela pustiti. Nisam plakala jer nisam željela pokvariti make-up i izgledati grozno", otkrila je mladenka nakon vjenčanja. Nije zaboravila ni zahvaliti pjevaču na tome što joj je ostvario san.

"Nisi mi samo ostvario san, učinio si više od toga, promijenio si mi život zauvijek! Predivan čovjek s predivnim velikodušnim srcem. Imam uspomene za cijeli život koje nikada neću zaboraviti. Samo nevjerojatan čovjek može uzeti pauzu u svom rasporedu da bi došao odvesti ludu Australku pred oltar... Jon... Salutiram ti!", poručila je Branka Delic u objavi na Twitteru slavnom Jon Bon Joviju.