Kako izbrati odgovarajuće samostojeće čarape?

Ako izaberemo krive s obzirom na naš oblik nogu, možemo biti sve samo ne seksi, što bi bio kontra efekt. Kako izabrati samostojeće čarape, koje će uljepšati vaše tijelo? Bit će vam puno lakše, ako budete poštovale sljedeće savjete:

Kakav tip samostojećih čarapa izabrati?

Izaberite što više samostojeće čarape. Ako su previše labave i učvrstite s podvezicama. Budite oprezne i s uzorcima - radije se odlučite za crte, nego za jako izražene uzorke koji odvlače pozornost od vas samih i drugih dijelova donjeg rublja. Učinkovitije su obične samostojeće. Ako želite glamurozniji izgled, uzmite one s više likre koje su tanje. Loša strana ovih je ta što se relativno brzo pokidaju, što za vrijeme seksa i nije tako loše, zar ne?
Koju boju treba izabrati?

Najvažnije je, da se boja samostojećih čarapa poklapa s pripadajućim donjim rubljem. Možete izabrati i neku neutralnu boju, kao što je boja kože koja lijepo paše s bijelim rubljem. Pozitivna strana crnih je ta da vas čine vitkijima.

 

Kakvu veličinu izabrati?

Prije nego kupita samostojeće čarape, obratite pažnju na broj koji ste uzeli. Ukoliko ih prije ne možete probati za pomoć pitajte prodavačicu, koja će vam savjetovati koji broj je za vas odgovarajuć. Samostojeće čarape ne bi trebale imati nabore, a s druge strane ako su vam preuske i guma vam se urezuje u bedra to je neukusno. Stoga, pitajte za pomoć.

Kakve cipele obući uz samostojeće čarape?

Pravo pitanje bi zapravo bilo, koje cipele nikako ne smijete obući uz samostojeće čarape; zaboravite na potpuno otvorene sandale ili salonke koje naprijed imaju rupu za preste. Zaboravite i na cipele s niskom petom. Za sve ostalo pustite mašti na volju i budite što samouvjerenije i zločestije.

intimatemedicine.com.hr