Kako biti seksi bez da se uopće trudite

Kako biti seksi bez da se uopće trudite
Ako se trudite to postići, a nikako vam ne ide, ovih pet savjeta sigurno će vam pomoći da oživite svoj seksipil i opčinite sve koji se nađu u vašoj blizini.
Volite svoje tijelo

Seksipil dolazi iznutra, kada prihvatite vlastiti fizički oblik potpaljujući unutarnju energiju. Pronađite to mjesto u vašem srcu kako biste spoznali ljepotu vašeg tijela i osjetili svaki atom vašeg bića. Nastojte nositi seksi donje rublje ili ispod haljine nemojte obući gaćice. Možda će vas iznenaditi ugodan osjećaj koji će vas preplaviti.

Naučite primiti kompliment

Nevjerojatno je privlačno biti u blizini nekog kome nije neugodno kada primi pohvalu ili kompliment. Nemojte previše analizirati ili se podcjenjivati pred onim tko vam daje kompliment. Umjesto da se počnete opravdavati, isticati svoje loše strane ili se sramežljivo 'poklopite ušima', naučite prihvatiti kompliment, ali ga i uzvratite.

Radite stvari koje vas 'pale'

O čemu se god radilo, nađite vlastiti 'prekidač', bilo da je riječ o skakanju padobranom ili jednostavnom izlasku s prijateljima. Dišite i živite punim plućima. Radeći stvari koje volite, održavate životnu energiju i onaj sjaj u očima koji odašilje snažne signale. Neodoljiv je.

Tražite ono što želite

Naviknite se prepoznati i artikulirati točno što želite, bez straha od posljedica. Suzdržanost i pretvaranje su dosadni, kao i sjedenje po strani i čekanje da dođe vaš red da se oglasite. Žene su posebno dobre u zataškavanju vlastitih potreba i služenja svima drugima osim sebi, a upravo je to karakteristika koje biste se trebali odreći. Tiha pristojnost je otrov koji proizvodi krivnju, iscrpljuje i ubija seksipil.

Budite prisutni

Uživite se u trenutak, pustite da vas vode užici, ljubav i radost. Svakodnevno prakticirajte meditaciju, na svoj način, bitno je da od svakog dana odvojite vrijeme za sebe. Ništa nije senzualnije od osobe koja se brine za svoje potrebe, samouvjerena je, zna uživati u životu i u svakom trenutku točno zna što želi. Takva osoba nastojte biti. 

net.hr