Kada je muškarcu stalo

veze muškarci varanje, preljub, muškarac žena, veza, spoj, ljubomora, ljubav, prevara, partneri, partnerica, život, žena, muškarac, veza, ljubavna veza, partnerica, dečko, ozbiljne veze, o ljubavi, nova relacija, seksualni partneri, partneri, veza, partneri,  proučavanja, uspješna veza, romansa, ured, brak, veza, veza, daljina

Razočaranja nam teško padaju, a kad se jednom oporavimo, sve se teže odlučujemo za neki odnos. Razlog tome je oprez i strah od ponovnog razočaranja.

Prije nego se uopće upustite u neki odnos, upoznajte osobu s kojom se viđate. Ne morate nakon prvog spoja definirati vaš odnos, bolje je ići polako jer se tako bolje upoznate i sigurni ste i jedno i drugo je li ta veza ono što želite. Prije nego odnos postane ozbiljniji, morate znati je li on želi isto što i vi - ozbiljnu vezu!

Ovo su neki od znakova koji vam govore da je on materijal za vezu i da nećete pogriješiti započnete li nešto:

1. Javlja se

Svaki put kad vam kaže da će se javiti, to ispoštuje. Nema zaboravljanja, opravdavanja da nije stigao, nego se jednostavno javi. Čudno je kako su nekad najjednostavnije stvari zapravo i najljepše.

2. Osjećate se sigurno

U njegovoj blizini ničega vas nije strah, svaki problem se čini manji, jer on uvijek ima toplu i pravu riječ za vas. Cijelo njegovo ponašanje vas čini mirnijom. Jako je važno da se žena uz svog muškarca osjeća zaštićenom i jačom. A ako vam on prenosi taj osjećaj znači da ima poriv da vam bude zaštitnik.

3. Sluša vas

O čemu god da pričate sluša vas. Koliko god mu tema bila strana i nezanimljiva, neće to izreći već će vas poslušati do kraja. Osim što sluša, i pamti! Iznenadite se kad vas zatekne s nečim što ste rekli tek onako usput, a on je očito zapamtio. Znate i sami da se pamti ono što je bitno. Ako pamti detalje o vama, vašem poslu, prijateljima, obitelji, znači da ste mu bitni i da želi što više toga znati. To sigurno ne bi bilo tako da ste neka usputna cura koja će sutra nestati iz njegova života.

4. Nježan je prema vama

 

Samo vas zagrli, pruži vam ruku, ili nježno pomiluje kosu... Tek tako, ničim izazvan. To nisu zavodničke geste, to je jače od njega. Želja da vas dotakne i osjeti ga toliko obuzme da je instinkt jači od njega.

Ovakav tip je materijal za vezu, štoviše on želi vezu s vama. U to budite uvjereni, stoga se lagano opustite i zaplovite u novu sretnu luku u paru!

izvor: savjetnica.com