Kad žena gubi interes

sex, stres, mladi sex, seks, kemija, funkcioniranje, kondomi, žena, sex, mladi sex, ljubav, sex, partner, sex, sex, veza, sex, ljubav, nevjera, sex, veza, partner, sex, partner, veza, spolni odnosi, orgazam, seks, predigra, sex, veza, partner, seks, veza, partner, krevet, ljubav, veza, muškarac žena, žene, ljubav, veze, veza, partner, sex, veza, partner, poze, sex, veza, partner, seks, veza, partner, žena, varanje, muškarac žena, intimnost, interes, Izbjegava susrete, promjene ponašanja, Vara vas, istraživanje, nježna strana, muškarac žena, emocije, ljubav, komunikacija, životna faza, kriza srednjih godina, Muškarci i žene, svakodnevni život., Simptomi depresije, seksualni ritam, seksualne aktivnosti, seks navike, redovit seks, u intimnim trenucima, vlažnost, ljubav, sex, seksanje, seksualnosti žene, orlani seks, sex orgazam, orgazam
Ovo su prvi znakovi da žena gubi interes za partnera. A cure, ako se ponašate ovako, prekinite agoniju i sebi i njemu.
Izbjegava susrete

Navodi najrazličitije razloge zašto se ne možete naći? Ne uzvraća pozive i ne odgovara na e-mailove? Daje sve od sebe da ostanete na dobroj udaljenosti? Ako je vaš odgovor potvrdan na barem jedno od tih pitanja, postoji dobra šansa da za nju više niste posebni.
Bira druge umjesto vas

Ne tako davno sve slobodno vrijeme željela je provoditi s vama, a sada kao da bira samo ono što će je držati dalje od vas. Ako osjećate da se tako ponaša, to je znak da su u raj doselili problemi.
Neobjašnjive promjene ponašanja

Ako njezina ljubav odjednom izgleda više kao sažaljenje i ako osjećate da ste s potpunim strancem kada ste s njom, pod hitno trebate ozbiljno razgovarati.
Živcira je sve što radite

Sasvim je moguće da s njezine strane više nema ljubavi. Pokušava sakriti svoju krivnju i pronalazi vaše pogreške. Tako će pronaći razloge za prekid kada se na njega napokon odluči.
Izbjegava svaku vrstu intimnosti

Odguruje vas svaki put kada se pokušate približiti, s vama više ne dijeli intimne tajne, izbjegava držanje za ruke u javnosti... popis sličnih stvari je poduži, a one su znak da se više ne osjeća ugodno kada je s vama.
Vara vas

Gubi interes za vas i pokušava pronaći utjehu u tuđem zagrljaju. Ako osjećate da vas često vara ili čak za to imate potvrdu, vrijeme je da svatko krene na svoju stranu.
Ne razgovara o budućnosti

Kada cura ne priča o zajedničkoj budućnosti, to je znak da razmišlja o prekidu. Smatra da je besmisleno raspravljati o nečemu što se neće dogoditi.
Priča o prijateljstvu nakon ljubavi

Ako planira prekid može početi s razgovorima o njegovim pozitivnim stranama. Možda vas priprema za ono što uskoro slijedi.
Nerado vas predstavlja kao par

Pred novim ljudima koje upoznajete izbjegava vas predstaviti kao svog dečka. Možda vas predstavlja kao svog prijatelja.
Priprema izlaske u koje niste uključeni

Ako se to događa u normalnoj mjeri to je u redu (jer ne smijemo zanemariti prijatelje iako smo u vezi), ali ako postane učestalo... To pokazuje da radije uživa s drugima nego s vama.

Pa ako i primijetite da se vašoj vezi događa nekoliko stvari s popisa, imajte na umu da svaka veza prolazi kroz krizu i da otvoren odnos i razumni razgovori rješavaju puno toga.

Ne dižite odmah ruke od svega ako ima ljubavi i nade za dalje.

cosmopolitan.hr