'Kad si već spavao s mojom ženom, možeš svima nama napraviti felacio'

'Kad si već spavao s mojom ženom, možeš svima nama napraviti felacio'
...koji je bio u vezi s bivšom suprugom jednog od njih, da ih oralno zadovolji. Tvrdili su da nisu krivi, a dvojica od njih da su samo šakama uzvratili na uvrede.

Hrvoje Andrić, 25-godišnjak iz Delnica, njegov sugrađanin, 22-godišnji Velimir Šajnović, i Ivan Đurđević, 24-godišnjak s prebivalištem u Bosiljevu, optuženi da su jednom mladiću protupravno oduzeli slobodu s namjerom da bez njegove volje izvrše spolni odnos s njime, na prvom su ročištu izjavili kako nisu krivi, piše Novi list.

Prema optužnici, motiv pokušaja brutalnog čina je činjenica da je mladić kojega su napali bio u ljubavnoj vezi s bivšom suprugom Velimira Šajnovića, drugooptuženog u tom slučaju.

Događaj, zbog kojeg je optužnicu podiglo Državno odvjetništvo, odigrao se lani na Božić kada su trojica optuženika mladiću predložili da se zajedno odvezu do mjesta Litanj na što je on pristao. Putom su zaustavili vozilo, pod izlikom da jedan od njih mora mokriti, te mladića izudarali šakama i onemogućili mu da se miče. Potom su ga vozili do mjesta Čedanj pa stali i ponovno tukli, a onda opet vozili do Brod Moravica.
"Kad si već spavao s mojom ženom, možeš svima napraviti felacio"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada Šajnović mladiću predlaže da "kad je već spavao s njegovom ženom, da može svima napraviti felacio" i otkopčao hlače. Žrtva je počela plakati i vikati. Tada su i Andrić i Đurđević otkopčali hlače da i njih oralno zadovolji, no kako se opirao od svakog je dobio udarac šakom u glavu. Opet su sjeli u automobil i kad su došli u mjesto Glavica izvukli su ga iz vozila i naredili mu "ako bude ispitivan od policije da kaže kako su ga istukli sinovi J. iz Rijeke". Mladić je slučaj prijavio policiji.

Andrić je pred sudom ustvrdio kako je bio pijan te da je veći dio puta prespavao, ali da je siguran da nije vadio spolovilo. Druga dvojica, pak, rekla su da je Šajinovića žrtva vrijeđala i pokušala udaviti pa da su ga zato izudarali.