Još sedam dana do okupljanja misica u Crikvenici

miss, Miss Universe, Hrvatska
Nakon toga slijede izbori u Dubrovniku 31. svibnja, u Splitu 03. lipnja te u Rijeci 05. lipnja nakon čega će biti poznata imena svih natjecateljica koje će sudjelovati u pripremama za veliku završnicu.

Raskošno preuređeni hotel „Omorika" u Crikvenici od 06. lipnja će biti domaćin 18 ljepotica koje će se natjecati za svoje mjesto u završnici izbora. Naime, tijekom priprema djevojke će demonstrirati svoje vještine u različitim kategorijama, a samo dvanaest njih koje skupe najviše bodova 12. lipnja će se boriti za titulu najljepše. Aktualna misica Antonija Gogić u završnici će sudjelovati i kao voditeljica programa, a na kraju će svojoj nasljednici predati novu krunu zlatarnice Prahir i poželjeti joj sretan put u Kinu na izbor za Miss Svijeta.

Mentori podučavaju i ocjenjuju

Lijepe natjecateljice u Crikvenici čekaju brojni zadatci za koje će ih svakodnevno pripremati mentori te im na kraju dodijeliti vrijedne bodove. Za kategoriju Top Model podučavat će ih poznata modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, a u prezentaciji talenta podršku će imati od majstora plesa Ištvana Varge. U sportskom dijelu natjecanja mentori su mr. sc. Martina Mavrin Jeličić i doc. dr. sc. Asim Bradić iz MBS-a, a za razbijanje treme i što uspješnije rezultate na intervjuu pobrinut će se voditelj i novinar NoveTV Davor Garić. Mentorica za multimediju biti će Nataša Mesarić iz Zebra komunikacije pa se od djevojaka mogu očekivati brojni zanimljivi sadržaji na društvenim mrežama koji se već sada mogu pratiti na Facebook profilu izbora: https://www.facebook.com/MissHrvatskeZaMissSvijeta.

Debata sa studentima VPŠZ-a

Posebni gosti na pripremama su studenti Visoke poslovne škole Zagreb koji će s natjecateljicama održati debatu o različitim temama vezanim za mlade, njihovom položaju i ulozi u društvu. Visoka poslovna škola Zagreb pokrovitelj je izbora, a djevojka koja osvoji titulu Miss Hrvatske osvojit će i školovanje na tom prestižnom učilištu.

„Veseli nas suradnja s organizatorima izbora za Miss Hrvatske i njihovo nastojanje da izboru daju jednu posve drugu dimenziju - društveno odgovornu i humanitarnu. Zajedničkim naporima skrenut ćemo pažnju na iznimnu važnost obrazovanja te upoznati širu javnost s kvalitetom studija na Visokoj poslovnoj školi Zagreb. U konačnici, naš cilj je da postanemo vodeća visokoobrazovna ustanova na ovim prostorima." - naglašava dekan dr. sc. Lukša Lulić.