Jesu li žene s godinama doista bolje u krevetu?

Jesu li žene s godinama doista bolje u krevetu?
Tracy Cox sa sigurnošću kaže: da! Navodi kako postoji jako dobar razlog zašto muškarci vole biti u vezi sa starijim ženama. Naime, starije žene imaju više iskustva te su daleko samouvjerenije u krevetu
Dulji niz godina znanstvenici su zapeli na evolucijskoj hipotezi po kojoj muškarci vole mlađe žene s kojima će moći imati više djece. No ta pretpostavka baš i nije točna, a rezultati jednog istraživanja pokazali su kako muškarcima zapravo nisu bitne partneričine godine, već pažnju obraćaju na izgled, piše seksologinja Tracy Cox za Daily Mail. I dok takvi rezultati pokazuju kako je izgled ipak jedan od najjačih faktora prilikom pronalaska partnera, s druge strane jasno je i kako ne treba paničariti ako ste još uvijek solo u četrdesetima ili pak pedesetima.

U navedenom istraživanju skupina od dvadesetak muškaraca dosljedno je izabirala fotografiju žene u četrdesetim godinama navodeći kako im je najprivlačnija, premda su se među fotografijama nalazile i slike znatno mlađih žena. Rezultati su pokazali kako su im starije žene itekako privlačne. Stoga, idući put kada se počnete zamarati stvarima kao što su bore, višak kože na rukama ili nešto treće, sjetite se ovih razloga zbog kojih ste daleko više seksi od nekih mlađih ljepotica.

Zašto su žene s godinama sve bolje ljubavnice?
Točno znaju što rade. Većina žena do navršene tridesete godine života imala je nekoliko različitih ljubavnika te se našla u različitim seksualnim situacijama. Baš kao i u svemu, što više iskustva imate u nečemu, to postajete bolji u tome. Tijekom godina starije žene su se susrele s najrazličitijim scenarijima u krevetu, ponešto su naučile od svojih ljubavnika te su nešto i one poučile njih. Mlađe žene možda imaju vitke linije i tijela, no žene s kojom godinom više točno znaju što učiniti kako bi zadovoljile partnera.

Preuzimaju glavnu ulogu. Ako je u vezi s mlađim muškarcem, zbog razlike u godinama, dolazi do preuzimanja uloga. Stariji partner postaje 'učitelj', a mlađi 'učenik'. Takav razvoj situacije ponekad može biti neugodan izvan spavaće sobe, no u krevetu funkcionira jako dobro. Neke žene u krevetu jednostavno sve prepuste muškarcu pa je stoga žena koja uzima stvari u svoje ruke muškarcima itekako privlačna.

Ne žure se. Žene nerijetko priželjkuju dulju predigru, a muškarci su često spremni za nekoliko minuta. No iskusnije se ljubavnice ne žure, uzimaju si vremena koliko je potrebno i ne ispričavaju se zbog toga. I, naravno, jako dobro znaju kako je sporiji i dulji seks izvor velikog užitka za oba partnera.

Otvoreno pokazuju što im se sviđa. Muškarcima je jako privlačno kada žena u krevetu jasno da do znanja što voli, a što ne. Drhtanje bedara i seksi uzdasi su ono što svaki muškarac priželjkuje u krevetu, a žene s iskustvom jako dobro znaju kako se to radi.

Samouvjerene su. Osoba koja je samouvjerena u krevetu uvijek je poželjan ljubavnik. Osim toga, brojni stručnjaci tvrde kako je upravo samouvjerenost kod žena s iskustvom najvažniji faktor privlačnosti kojemu mlađi muškarci jednostavno ne mogu odoljeti.

Nije im neugodno dati upute. Kada bi postojao samo jedan savjet koje bi mlađe žene trebale naučiti od starijih, onda bi to trebalo biti ovo: u krevetu nećete dobiti ono što želite, osim ako to ne zatražite. Mlađe žene nerijetko se ustručavaju od ljubavnika zatražiti ono što žele, muškarcu prepuštaju glavnu riječ smatrajući kako on treba 'znati' što učiniti ili se pak ne usude reći što žele zbog straha od kritike. No istina je ta da mnogi muškarci ne mogu odoljeti upravo ženama koje su samouvjerene, iskrene i otvorene.

tportal.hr