Jeste li vidjeli cipele koje koštaju 300.000 dolara?

cipele, cijena, horoskop, cipele
...ali ovo još nismo vidjeli: cipele ukrašene draguljima koje koštaju 300.000 dolara, 245.000 eura, ili (preračunali smo po današnjem tečaju Hrvatske Narodne Banke), 1.821.575 kuna!

Ovaj unikatni par cipela inspiriran ljubavnom pričom sadrži 54 bijela dijamanta, od kojih je svaki težak 1 karat, i 2.460 ružičastih bijelih safira od 416.2 karata. Zovu se "Jada Shoes", a dolaze iz Dubaija, s potpisom dizajnerice Jade Dubai. Ove ekstravagantne cipele inspirirane su ljubavnom pričom između princa i pustinjske princeze, u kojoj se princ zaljubljuje u pustinjsku pricezu, da bi na kraju shvatio da je ona zapravo fatamorgana. Optočene draguljima, cipele su načinjene i od 19-karatnog žutog zalata i platine.

Iz brenda Jada Dubai kažu nam da su ove cipele kreirane kako bi bile sjajne poput Mjeseca i zvijezda. Boja koja se postiže kombinacijom dijamanata, zlata i srebra, vrlo je rijetka, daje jedinstvenost ovom remek-djelu i potvrđuje visoke standarde ove modne kuće. Svaki ozbiljno zainteresirani kupac za ovaj unikatni par, može kontaktirati brend putem Jada Dubai web-stranice.

cosmopolitan.hr