Jeste li u vezi s pravom osobom?

1. Osjećate da vi niste vi kada ste u blizini partnera

Prijatelji vam govore da ste se promijenili. Uvijek pazite što govorite i kako se ponašate u društvu partnera. Nikada niste potpuno opušteni u njegovoj nazočnosti, čak ni nakon nekoliko mjeseci zabavljanja. Ako ne možete pokazati vaše pravo lice pred voljenom osobom priznajte da niko nije vrijedan tolike žrtve.

2. Nesretni ste

Iako je točno da partneri nisu odgovorni za našu sreću, oni bi nam svakako trebali dane činiti malo pozitivnijim. Neko tko je u vezi s pravom osobom stalno osjeća dozu sreće. Ako primjećujete da ste stalno nezadovoljni i nesretni - posebno kada ste s partnerom - to može biti znak da niste s pravom osobom.

3. Iscrpljeni ste

Umjesto da ste puni energije nakon viđanja s partnerom, vi se osjećate emotivno iscijeđeno većinu vremena. Partner se stalno na nešto žali ili uvijek ima negativan pogled na život. Što god je od toga, osoba s kojom ćete provesti život treba da vam dizati raspoloženje, a ne ga spuštati.

4. Faktor prijatelja

Ako ste s nekim a ne želite ga predstaviti prijateljima - to nije dobar znak. Ako ni vi nikada niste vidjeli njegove prijatelje - to je još jedan loš znak. Dobro razmislite zašto ga do sad niste predstavili najbližim osobama. Vjerojatno znate da će oni primijetiti neke stvari koje vi ne želite sebi priznati.

5. Ne zamišljate zajedničku budućnost

Nakon nekog vremena u vezi, normalno je da počnete razmišljati o zajedničkoj budućnosti i kako bi ona izgledala. Ako vi jednostavno ne vidite vas dvoje zajedno - razmislite što zaista tražite od životnog partnera, i da li osoba s kojom ste trenutno u vezi ispunjava te kriterije.

Izvor: Broj1.hr