Jelena Rozga više ne skriva svoju ljubav: Jesam plava, ali znam izabrati najboljeg

...objavila kako je tajanstveni muškarac u njenom životu o kojem se nedavno pisalo, zapravo njen novi limeni ljubimac, baš kao što su neki i pretpostavljali. Dobar marketinški trik, složili su se neki, a mi smo ovu priliku iskoristili da sa zgodnom pjevačicom razmijenimo pokoju rečenicu, piše index.hr.

"Jesam plava, ali znam izabrati najboljeg", rekla nam je Jelena, koju nismo mogli ne upitati gdje je taj tajanstveni dečko, kojeg tako vješto skriva od javnosti.

"Nije večeras u Zagrebu, bilo bi previše da dva ljepotana budu na jednom mjestu", kazala je Rozga priznavši da dečka često iznenadi nekim svojim specijalitetom poput lazanji ili tortille.

Budući da se bliži Eurosong, pjevačicu smo upitali zašto ne želi nastupiti na eurovizijskoj pozornici, iako bi mnogi upravo nju željeli tamo vidjeti. "Iskreno, bojim se odlaska tamo. Nisam još skupila dovoljno hrabrosti, ali mi je zato "Mižerja" super, baš mi se sviđa, i od srca želim momcima sreću te da Hrvatsku napokon dovedu do toliko željenog finala", zaključila je dobro raspoložena Splićanka koja će uskoro promovirati svoju novu pjesmu znakovitog naziva "Nirvana" čiji će spot snimati već ove subote.