Jelena Karleuša: Ceco, ja ne pušim ubicama!

Jelena Karleuša je na svom Facebook profilu objavila otvoreno pismo Svetlani Ceci Ražnatović, u kojme je optužuje da već 15 godina vodi rat protiv nje, objavljuje beogradski Kurir, navodeći da je, sa ubitačnih kolumni u ovom listu, Karleuša prešla na ubitačno otvoreno pismo i to Ceci Ražnatović, kojoj poručuje da joj „skine sa grbače Miru Škorić", a potom se vraća u ne tako davnu prošlost:

„Prvo sam zbog tebe trpjela Arkana. Zbog Arkana novinari se nisu usuđivali da napišu nešto lijepo o meni. Znao se šablon - za Jecu loše, za Cecu - dizanje u nebesa. Iako, realno, ti to ne zaslužuješ, al' hajde, snalažljiva si. Život je borba, a parola je - snađi se. Ali, zar ti nije bilo trulo dok je Arkan šamarao Minimaksa zato što me je branio od vas dvoje? Mislim, stajala sam tu... Nisi pokušala da spriječiš... Ali, da... Opet stari odgovor - to je uradio Arkan, ne Ceca. Nije šija nego vrat".

Potom se, piše Kurir, Karleuša osvrnula na ubojstvo Arkana, kao i svog tadašnjeg dečka Zorana Davidovića Ćande, istakavši da on nije bio kriminalac, te je napala Cecu zbog druženja sa „zemunskim klanom".

„Vedrila si i oblačila, narodski - kurčila si se s tim ubicama. A,li to je bila tvoja odluka, koja nema veze sa mnom. Malo sutra! Mene i mog oca su samo čuvali specijalci, a vozili smo se u blindiranim kolima! Zbog?! (Ah, da... ti nemaš nikakve veze sa kumom Legijom, Zvekijem, Šiptarom... to što ti iz kuće nisu izbijali, pa Bože, imaš pravo da se družiš, nevinašce moje. Ja ubice u kuću ne puštam, kavu im ne kuvam, ne pušim im! Ubice i ne poznajem! Naravno, onda su te „nevinu" odveli u pritvor, dok su tvoja djeca „gladovala i tugovala" bez majke! Čuj, djeca gladovala u Arkanovoj vili od dva miliona, i to krvava dva miliona?! Ne, sva srpska djeca su gladovala, tvoja su bila sita!", piše Karleuša na svom profilu.