Je li veličina doista bitna?

muškarac žena

Jedan od najvećih muških strahova skriva se unutar njihovog najvećeg ponosa - penisa. Mnogi muškarci pitaju se je li njihova muškost dovoljno velika, a većina bi, bez obzira priznavali to ili ne, htjela imati veći penis. No, mnogi ne znaju da se umjetnost pravog ljubavnika, koja muškarcu pruža veliko samopouzdanje, a njegovu partnericu dovodi do nevjerojatnih vrhunaca, ne nalazi u veličini već u pažnji koja se pridaje ženi, njezinim emocijama i željama.

Muškarci s manjim penisom trebali bi znati da je seks mnogo više od puke penetracije. Seks je istraživanje tjelesnih užitaka na sve moguće načine. To ne uključuje samo spolne organe, već i cijelo tijelo. Najljepši seksualni užici postaju nam dostupni ako se fokusiramo na svaki dio tijela individualno.

Često se previše naglašava kako je orgazam jedini cilj i jedina stvar koja vrijedi u seksu, međutim sam čin ne bi trebao biti podređen tih nekoliko sekundi. Seks je strast, ljubav, užitak, komunikacija, otkrivanje nepoznatog, uzbuđenje i zabava. Orgazam je samo šećer na kraju.

Možda vas u to uvjeri i informacija da mnogo žena ne doživi orgazam zbog penetracije. Ako još uvijek sumnjate, isprobajte neke od tehnika koje pružaju veliko zadovoljstvo i intenzivnije orgazme. Fokusirajte se na oralnu stimulaciju i masažu spolnih organa. Jedna od najuzbudljivijih metoda stimulacije žene, jest kada muškarac glavićem svojeg spolnog uda masira njezin klitoris. Osjećaj je potpuno drugačiji kada se to čini prstom ili jezikom. Možete koristiti i lubrikant kao pomoć, ili još bolje, neki s okusom, pa na kraju cijelu igru začiniti jezikom.

Neke poze koje nude dublju penetraciju, od koristi su muškarcima s manjim penisom. Penetracija od pozadi, pozicija kada je žena gore, misionarski položaj gdje žena drži noge na ramenima muškarca. Stoga bi bilo pametnije da energiju koju trošite na razmišljanje o veličini vaše muškosti, usmjerite na akciju među plahtama te vašoj partnerici pružite nezaboravne užitke.

intimatemedicine.com