Janica Kostelić otkrila kako će se zvati njezino dijete, a na ruci se pojavio i prsten

janica kostelić, dijete, janica kostelić
Nakon što je obznanila javnosti trudnoću i poručila da će usporiti tempo rada jutros je stigla na sjednicu Vlade te novinarima pred Banskim dvorima otkrila kako će nazvati svoje dijete

Kad je stigla na Markov trg, dočekali su je brojni fotoreporteri, a državna tajnica Središnjeg državnog ureda za sport nije skidala osmijeh s lica. Trudnički trbuščić sakrila je crnim kaputom stegnutim u struku, a na lijevoj ruci mogao se primijetiti prsten, za koji se pretpostavlja da je zaručnički.

Janica Kostelić još nije otkrila tko je otac njezina djeteta, no novinarima je otkrila da će se njezin prvi sin zvati Oskar i da je s trudnoćom sve u redu. 'Zvat će se Oscar, a nije važno hoće li se baviti skijanjem ili politikom', rekla je Janica.

Janičino prvo dijete trebalo bi stići taman oko njezina rođendana, koji pada 5. siječnja, i ne sumnjamo da će joj to biti najljepši rođendanski poklon dosad.

Prinovi u obitelji jako se vesele baka i djed, Janičini i Ivičini roditelji Marica i Ante Kostelić, kojima će ovo biti treći unuk.

'Veselimo se bebi koja će stići za nekoliko mjeseci', kratko je za 24 sata komentirao skijaški trener i Janičin otac Ante Kostelić.

tportal.hr