FOTO  Jacques Houdek u HT ERONET-u: Hvala vam što podržavate ovakve događaje

Eronet, Jacques Houdek
...Jacques Houdek zatvara ovogodišnje Mostarsko proljeće - 19. dane Matice hrvatske.
Tim povodom, Jacques je, odmah po dolasku u Mostar, posjetio generalnog sponzora manifestacije HT ERONET gdje ga je dočekao predsjednik Uprave Vilim Primorac.
„Dobro nam došli! Osobita mi je čast i zadovoljstvo što Vas mogu ovdje danas pozdraviti i čestitati na izvrsnom nastupu na Eurosongu u Kijevu. Nadam se da će publika istinski uživati u večerašnjem koncertu kojim će biti zatvoreno ovogodišnje Mostarsko proljeće. HT ERONET je već nekoliko godina generalni sponzor Dana Matice, jedne od najvećih kulturnih manifestacija u BiH. Matici hrvatskoj i njezinu Predsjedništvu čestitam na još jednoj izvrsnoj manifestaciji i želim im sve najbolje na putu ka jubilarnom 20. Mostarskom proljeću, a Vama, Jacques još puno zdravlja, sreće, lijepih skladbi i profesionalnih uspjeha", kazao je Primorac.

„Ljudi, divni ste", kazao je oduševljeni Jacques.
„Za Mostar me vežu divne uspomene. Godine 2009. sam osvojio Grand Prix Mostara, ovdje imam dosta prijatelja. Čast mi je što me je jedna takva institucija kao što je Matica hrvatska odabrala da upravo ja zatvorim ovu veliku manifestaciju. Od svojih kolega sve sam najbolje čuo o Mostarskom proljeću i sada se, napokon, mogu i uvjeriti u to. Hvala i vama u HT ERONET-u što ste prepoznali vrijednost jedne ovakve manifestacije i što podržavate kulturu. U današnjim vremenima to je, uistinu, velika stvar. Ja se nadam da ćete večeras svi podjednako uživati u mome koncertu. Iako je naglasak na starogradskim pjesmama koje ću izvesti uz orkestar Krunoslava Dražića, bit će tu još mojih skladbi, pop hitova kojima ću počastiti drage ljude u Mostaru".