Ja sam u njega zaljubljena, a on je sa mnom samo zbog seksa...

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij
Otkrila je to u anonimnom pismu za The Sun u kojem moli pomoć psihologinje i stručnjakinje za veze, Deidre, da joj pomogne savjetima kako navesti drugog muškarca da se zaljubi u nju, a koji je trenutno zaisnteresiran samo za seks s njom.

Otkrila je i kako mu je priznala za svoje osjećaje, no on se vratio bivšoj djevojci. Nakon što je prekinuo opet s njom, ponovno se našao u društvu ove anonimne majke. Nakon toga ponovno ju je odbacio.

Deidre joj je odgovorila kako ne možemo nekoga natjerati da promijeni osjećaje, no možemo promijeniti kako se mi s time nosimo.

Djevojci je savjetovala da pokuša spasiti vezu s djetetovim ocem, a ako ni to ne funkcionira, da se udalje jedno od drugog, no da svakako ocu djeteta dozvoli da ga viđa redovito te da ljubav pronađe negdje drugdje.

vecernji.ba