FOTO  Ivan Pervan za Hercegovina.info: Imam sreću što stvarno volim i živim svoj posao

Ivan Pervan, pervanhair, frizer, kosa

Mladi hercegovac sa zagrebačkom adresom Ivan Pervan već dugi niz godina istaknuti je frizer-stilist, u čije su ruke svoju kosu povjerile mnoge poznate hrvatske glumice, pjevačice, manekeke i voditeljice.

Ovih dana Ivan ima pune ruke posla. Naime, ostvariti će se njegova velika želja, a to je da u glavnom gradu Hrvatske otvori svoj vlastiti beauty salon #Pervanhair.

Iako se Ivan nalazi u posljednjim pripremama i kao što smo rekli ima pune ruke posla oko otvaranja svog salona, rado je pristao na razgovor za Hercegovina.info.

Ivan Pervan,pervanhair,frizer,kosa

Evo Ivane nakon dugo godina rada i truda, pred finalizacijom je tvoja najveća želja, a to je vlastiti salon u gradu pod Sljemenom. Kako teku posljednje pripreme za samo otvaranje?

-Da, finalizacija je tu, čekao sam da se stvari slože i sjednu na svoje mjesto. Nije bilo lako i jednostavno, ali uz trud i vjeru u to što radiš, želja može postati stvarnost, a moja stvarnost postaje u sklopu beauty centra Jean d'arcel uz kojeg #pervanhair salon kreće sa radom već od subote 12.10. 2019. Inovativni je koncept i eksluzivno maloprodajno mjesto Jean d`Arcel kozmetike, u centru grada Zagreba, koji stvara potpuni osjećaj ljepote i ugode, a temelji se na prepoznavanju potreba suvremenih klijenata koji su užurbani, uvijek u pokretu, pod stresom, kojima stalno izmiče trenutak kada mogu biti u ravnoteži i u doticaju sami sa sobom. U ponudi Jean`Arcel d pronaći ćete egzotične masaže poput masaža nebeskim kuglicama, masaže egzotičnim kamenjem, ayurveda masaža ili sada već standardna čokoladna masaža, sunčanje u solariju sa kolagenskim lampama, aparativnu kozmetiku za brisanje bora i frizuru za svaki dan, ali i za Vaše posebne trenutke u životu.

Na kojoj lokaciji će salon nalaziti?

-Salon #pervanhair u sklopu beauty centra Jean d'arcel, na adresi Kaptol ulica 18, centar grada blizina Trga, katedrale i centar Kaptol.

Evo za čitatelje Hercegovina.info koji su malo manje upoznati s vašim radom, kaži kako je počela tvoja ljubav prema ovome poslu?

-Kao dijete sam izražavao svoju ljubav prema kosi i frizurama. Moja pokojna mama Vesna je bila frizerka imala je salon u Čitluku tako da je taj gen obiteljski.

No, ubrzo se proširio dobar glas o tebi, krenuli su pozivi za rad na mnogim eventima, koji su možda najznačajniji?

-Imam sreću što stvarno volim i živim svoj posao tako da su ubrzo i klijenti prepoznali taj moj gard i rad. Izdvojiti je malo teško sve te stvari koje su bile ključne ali izdvojio bih najveći modni događaj u regiji poput Cro a Porter, RTL tv, Fashion.hr.

Ivan Pervan,pervanhair,frizer,kosa

Mnoge estradne zvjezde imaju puno povjerenje u tvoje ruke?

-Tako je, od Severine, Mie Dimšić, Bojane Gregorić, Antonije Blaće i drugih.

Koga bi možda izdvojio kao najdražeg klijenta/klijenticu s kojom si radio?

- Sigurno je to Severina.

Evo ušli smo u jesen. Kakvi trendovi je prate, koje boje?

-Pa mogu kazati da je za ovu jesen najpoželjnija boja smeđa, smeđe nijanse, bakreni tonovi, te kremasto plava.

Ivan Pervan,pervanhair,frizer,kosa

Što predstavlja frizura svake žene?

-Sigurnost, slobodu, sreću i seksipil, kazao je za Hercegovina.info mladi hercegovački frizer-stilist Ivan Pervan.