Iva Vranješ - najseksi Hrvatica u vezi s Mirkom Alilovićem

Ljetos se zbližila s našim rukometnim reprezentativcem, 24-godišnjim vratarom Mirkom Alilovićem s kojim je u sretnoj vezi već nekoliko mjeseci, piše story.hr.

Kako doznajemo od izvora bliskih Ivi, među njima su se brzo razbuktale strasti i ona sve češće boravi u Celju, gdje u rukometnom klubu Celje Pivovarna Laško posljednjih godinu dana igra Alilović. Da je sretna u zagrljaju dragog muškarca, potvrdila je i sama Iva.

Iva Vranješ na Facebooku je imala šest grupa, a svaka od njih imala je po 8000 članova, koji su je proglasili najseksi Hrvaticom. Grupe na Facebooku donijele su joj mnogo problema u životu. Nudili su joj da se fotografira za Klik i FHM, što je odbila jer joj je neugodno. Kaže da joj izgled nije donio ništa dobro u životu, nego da je sve stekla radom. Smetaju joj komentari ispod fotografija na profilu u kojima ljudi insinuiraju da ima umjetne grudi i usne.

- Sto posto sam prirodna. To je hrpa iskompleksiranih luđaka koji čekaju da te pokopaju - kazala je.

Nedavno je prekinula vezu s plivačem Alexeijem Puninskim. O njemu govori sve najbolje, ali ne želi da je se etiketira kao njegovu bivšu. Pozitivna je, kaže, tvrdoglava, vesela i neopterećena djevojka koja se šminka samo za izlaske. Obrazovanje joj je najvažnije u životu, i i upisala je magisterij u privatnoj zagrebačkoj školi za ekonomiju i mendžment, a uzor su joj roditelji.

Izvor:story.hr