FOTO  Iva Butorac izabrana za Miss Zagreba i Zagrebačke županije

Iva Butorac izabrana za Miss Zagreba i Zagrebačke županije
U prostoru umjetničke galerije Lauba jučer je izabrana Miss Zagreba i Zagrebačke županije. Voditeljica Hana Tabaković publiku je provela kroz zagrebačku noć ljepote na jedan posve drukčiji način - nakon svakog predstavljanja 13 finalistica Hana je ivela mali talk-show sa svojim uglednim gošćama. Tako su u diskusiji o ženama, njihovom položaju u društvu i problemima s kojima se susreću sudjelovale dr. Vesna Ramljak, Jadranka Kosor, Sanja Doležal, Lada Kajfež Szabo, Sementa Rajhard i Suzy Josipović Redžepagić.

U žiriju su sudjelovali modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, fotograf Ratko Mavar, manekenka Petra Friganović, predsjednica UMAH-a Regina Jeger, aktualna Miss Hrvatske Antonija Gogić, urednica Z1 Maja Šudić, potpredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Igor Peternel te direktorice izbora za Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek i Maja Vračarić Kuljiš.

Organizatorice izbora Natali Križan i Danijela Gašparović iznimno su zadovoljne događanjem, a osobito suradnjom s polaznicima modne škole Callegari te dizajnericama Đurđicom Vorkapić i Kristinom Burjom u čijim su kreacijama natjecateljice prošetale pistom.

Među posjetiteljima Laube sinoć su se našla i brojna poznata lica poput Ines Prendl, Zlatana Zuhrića-Zuhre, Anđe Marić, dr. Dinka Kaliterne, Livije Butući i Sarah Josipović, a posebnog gosta gradonačelnika Milana Bandića zapala je i ugodna dužnost da s misicom Antonijom Gogić dodijeli lentu i cvijeće pobjednici.

Miss Zagreba i Zagrebačke županije Iva Butorac ima 21 godinu, studentica je treće godine Učiteljskog fakulteta, a uz školovanje ova lijepa djevojka stigne i raditi u marketinškoj agenciji i dječjoj igraonici. Iva je svojom pobjedom na županijskom natjecanju osigurala sudjelovanje na velikoj završnici izbora za Miss Hrvatske koja će se održati 12. lipnja u hotelu Omorika u Crikvenici.

Slijedi izbor za Miss Zadarske županije 07. svibnja u resortu Crvena Luka u Biogradu kojeg ogranizira Alen Ljubić te izbor za Miss Šibensko-kninske županije koji će se održati 10. svibnja u Makari Clubu na plaži Banj u organizaciji Zorana Škugora. Još uvijek su otvorene prijave za sva preostala županijska natjecanja pa se pozivaju sve zainteresirane djevojke da to učine na internetskoj stranici miss.hr.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografije: Nikola Klobučarić