Istina o muškarcima koja vam se neće svidjeti

Istina o muškarcima koja vam se neće svidjeti

1. Jutarnja erekcija nije povezana s vama

Koliko god žene mislile kako se muškarci bude s erekcijom što osjećaju toplo, seksi tijelo pored sebe, jutarnja erekcija je samo posljedica sanjanja.

Za vrijeme REM ciklusa, neurološka aktivnost i oslobađanje hormona testosterona stvaraju erekciju. U prosjeku, muškarci iskuse tri do pet erekcija tijekom normalnog sna, a mi vidimo samo onu jutarnju.

2. Vole biti i sami

Iako je ovog većina žena svjesna, ali nije na odmet ponoviti. Muškarci nisu uvijek za druženja, ispijanja kave u kafiću, a ponajmanje za šetnje i kupovinu po šoping centrima.

Oni vole imati trenutke za sebe, toplinu svog doma, uživati uz dobar film ili knjigu. U ovakvim situacijama žena im nije potrebna.

3. Vole skupe jurilice

Kao što žene sanjaju o cipelama i torbama s potpisom, tako i muškarci imaju svoje snove koje im nitko ne može oduzeti.

Blještavi sjaj skupocjenih automobila zaokuplja njegovu pažnju i okupira njegove misli. Dive im se i maštaju o njima, bez obzira što znaju da su im nedostižni.

4. Vole gledati tuđe

Htjele vi to ili ne, ali većina muškaraca se ne može kontrolirati kada je u pitanju zgodna žena. Oni barem na sekundu moraju baciti oko na drugu ženu. Ako ste se našli u toj situaciji, ne morate se ljutiti jer najvjerojatnije će se ova priča još puno puta ponoviti, ali ne zato što mu vi više niste zanimljivi već zato što si ne mogu pomoći.

5. Vole da im se divite

Svaki muškarac želi da njegova partnerica ima o nejmu visoko mišljenje te da se divi njegovoj snazi, inteligenciji i seksualnoj sposobnosti. Upravo zbog toga neki muškarci nikako ne mogu prihvatiti činjenicu da njegova partnerica zarađuje više od njega.

izvor: zadovoljna.hr