Imala je samo 35 godina! Predivna voditeljica poginula u bizarnoj nesreći

Kristina Ćurković, otac, Mate Ćurković, Pero Vučić, vuprom, smrt, denis vegar, Čapljina, smrt, in memoriam, Dragan Nikolić - Pepa, glas koncila, Član uredništva, Don Živko Kustić, samoubojstvo, nogometaš, blagdan svi sveti, religija, dr. Dragan Čović, Dragan Čović, HDZ BiH, ivan vekić, Osijek, smrt, ante paradžik, samoubojstvo, Mislav Paradžik, Niko Lovrić - Sidi , Mostar, Pero Nikolić, in memoriam, HVO, Novo Lola Stjepanović, smrt, dr. Dragan Čović, smrt, majka, Jozo Radanović, in memoriam, prof. dr. sc. Vjekoslav Šimunović , in memoriam, Ljubuški, samoubojstvo, Željko Smolek, pčela, ubod, smrt, Grude, dan žalosti, Veso Vegar, ANTE-Tonćo PEHAR, in memoriam, Kristina Batinić , transplatacija bubrega, bolest, Mostar, teška prometna nesreća, teška prometna nesreća, Mostar, pokop, Mostar, ispraćaj, Ljubuški, samoubojstvo,  Ante Baćak, brigadir HVO-a , dr.sc. Đuro Maričić, Mostar, komemoracija, tragedija, Hercegovina, Vitez, šok, Rajko janjanin, smrt, bebe, doktor, pog

Njezino tijelo nije izdržalo stravične ozljede koje je zadobila prilikom prometne nesreće koja se u petak dogodila na južnom dijelu Londona nedaleko od njezina doma. 

35-godišnja voditeljica vozila se na svom električnom skuteru kada se u nju zabilo dostavno vozilo, a od siline udarca Emily je zadobila ozljede koje su bile kobne. Odmah nakon nesreće prevezena je u bolnicu, no spasa joj nije bilo. Dan nakon nesreće članovi njezine obitelji potvrdili su tragične vijest na Emilynom službenom Instagram profilu kojeg prati gotovo 50.000 ljudi. 

- Pozdrav svima, užasno je ovo javiti na ovaj način, preko Instagrama, ali znamo da ste očekivali da ćete danas vidjeti Emily, a ovo je jedini način da vam svima odjednom javimo. Emily je sudjelovala u prometnoj nesreći i preminula je. Voljeli smo je svim srcem i nikad je nećemo zaboraviti. Utjecala je na brojne živote i teško je zamisliti život bez nje. Bila je zaista posebna - stoji u posljednjoj objavi na njezinom profilu ispod koje su se počeli nizati komentari neutješnih pratitelja. 

- Srce mi je slomljeno. Jednostavno ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Obožavala sam ju jer je zračila izuzetno pozitivnom energijom - napisala je jedna od obožavateljica tragično preminule zvijezde društvenih mreža. Emily je na svom YouTube kanalu kojeg je vodila pod imenom Emily Hart imala gotovo 350.000 pretplatnika, a svoje je pratitelje oduševljavala vlastitim YouTube Showom '10 Reasons Why' iz područja lifestylea. Dijelila im je savjete o zdravom životu, prehrani, putovanjima i ljubavnim odnosima, a nerijetko je progovarala i o vlastitim iskustvima. 

Nedavno je tako s javnosti podijelila i informaciju da se podvrgnula hormonskoj terapiji jer joj je velika želja bila ostvariti se u ulozi majke i sa svojim partnerom Jacobom Hazellom osnovati obitelj. U svojoj voditeljskoj karijeri intervjuirala je neke od najpoznatijih glumaca današnjice poput holivudskih velikana Eddieja Redmaynea i Hugha Jackmana i Amande Seyfried. 

Od nesretne Emily na društvenim mrežama oprostili su se i brojni poznati Britanci među kojima je i komičarka London Hughes.

.- Jučer je cijela moja ulica bila u potpunosti blokirana i ograđena policijskom trakom zbog prometne nesreće. Prošla sam pored mjesta nesreće nadajući se da je ozlijeđena osoba u redu, ali na kraju se ispostavilo da nije. Moja prijateljica je mrtva i osjećam se potpuno slomljeno - napisala je Hughes na svom Twitteru.

Tugu nije krila ni poznata TV voditeljica Davina McCall. - Moje je srce uz njezine članove obitelji i prijatelje. Kakav šok! Šaljem im ljubav i molitve - napisala je na svom Instagramu. - Ovo je jako teško za shvatiti. Šokantno - dodala je poznata chefica i food blogerica Gitti Erskine. Točan uzrok nesreće za sada nije poznat, a Emily Hart upisala se u crnu povijest kao prva osoba koja je život izgubila vozeći se na električnom skuteru, piše Independent.