Imala je aferu s oženjenim muškarcem, ostavio je pa mu se odlučila osvetiti na najpodliji način

preljub, preljuba, preljubnica, preljubnik, države, horoskop, varanje, varanje, preljub, preljubnik, suprug, ljubavnik, varanje, preljub, preljubnica, preljubnik, žene, varanje, mladoženja, varanje, osveta, preljub, preljubnik, varanje, preljub, preljuba, preljubnica, varanje, vlak, žene, muškarci, prevara
Laura Arnold (37) u vezi s oženjenim muškarcem bila je godinu dana. Kad ju je odlučio ostaviti, objavila je njegove gole fotografije na društvenim mrežama te tražila 6000 funti da ih obriše.

U vrijeme kad su počeli svoju aferu oboje su bili u braku, a u početku razmjenjivali su golišave fotke na chatu. Te fotke, cenzurirane tek smajlićem, Laura je objavila na Facebooku i Twitteru, a poslala ih je i njegovoj ženi i djeci.

Slučaj je završio i na sudu, a Laura je dobila uvjetnu kaznu od 26 tjedana zatvora, kao i dvije godine zabrane prilaska žrtvi i njegovoj obitelji.

Laura je tražila smanjivanje kazne zbog činjenice da su genitalije bile prikrivene smajlićima i jer je majka četvero djece, no sudac zbog uplitanja obitelji bivšeg ljubavnika o tome nije želio ni čuti.

index.hr