Igra zavođenja: Koji je najjači ženski adut?

zavođenje, žena, muškarac žena, zavođenje, zavođenje, način, zavodnici, ljubavnici, seks, muškarci, zavodnici, žene, zavođenje, žene, zavođenje, seks, igra, zavođenje, poduzetnik, ljubavnik, način, seks, poruke, napaljena, znakovi, zavođenje, seks prakticiranje, ovisnost, ispovjest, ljubav, hit, internet, zavodnica, ljubav, Privlačnost i ljubav, čvrsta ljubav, ljubavnik, Novac
Psiholozi smatraju da žene već na početku ljubavne veze, nesvjesno počinju vući određene poteze da bi zaintrigirale partnere, i to tako da se ne javljaju na pozive čim ih muškarac pozove ili odgode izlazak s njim da bi otišle na kavu s prijateljicama.

Većina pripadnika jačeg spola smatra da žene previše kompliciraju i prave probleme tamo gdje ih nema, da bi vidjele dokle mogu ići u vezi.

Muškarci tvrde i da žene često planski nešto urade kako bi vidjele njihove reakcije i znale kako se ubudući postavile u tim situacijama.

Rezultati ankete provedene u SAD-u su pokazali da žene najviše vole igrati igru "čekanja", kad namjerno kasne na sastanke, kao i da glumiti nedodirljive da bi pokazali da se oko njih treba potruditi.

Ankete su pokazale i da žene poslije 30. uglavnom igraju na kartu izgleda i koriste ga kao adut u zavođenju, pa "spontano" zapitaju partnera kako im stoji neka haljina želeći mu skrenuti pažnju na svoje tijelo, dekolte ili noge. Odgovor na to pitanje nije baš lak, jer ako muškarac previše brzo uputi kompliment, to će najčešće biti okarakterizirano kao da je nije pažljivo pogledao, već je rekao tek tako.

Ipak, prema mišljenju jačeg spola u mnogim anketama, omiljena ljubavna igra većine žena je da se prave slabe, nemoćne, nespretne i nesposobne, pa im je uvijek potrebna pomoć od partnera ili njegovo prisustvo.

Jasno je da bi mogle bez asistencije ubiti insekta, otputovati negdje, zakucati ekser ili promijeniti sijalicu, ali dame tako pokazuju partneru koliko im je potreban i da bez njega ne mogu funkcionirati.

portal-plus.info