I svjetski mediji prepoznali ljepotu Missice Isidore Borovčanin

Miss BiH

...ponijela titulu najboljeg top modela, prošlo je sedam mjeseci, a atraktivna Isidora još uvijek privlači pozornost kako domaćih, tako i inozemnih medija.

Da su Bosanke i Hercegovke jedne od najljepših žena svijeta nedavno je potvrdio i portal The Great Pageant Community, koji prati velike modne manifestacije i izbore ljepote uključujući i fashion weekove, a koji je svoju novu rubriku "Neopjevana heroina" prvu posvetio našoj misici.

U njoj, autor naglašava da su Isidorina ljepota, harizma i inteligencija zaslužili biti okrunjeni titulom Miss svijeta, te primjećuje da naša ljepotica izgleda poput boginje. Tražeći razlog zašto nije proglašena najljepšom, kaže da je Isidora zasluženo ušla u top 25, a da nije pobijedila jer se natjecala u godini u kojoj su se unaprijed znali "trkači", a "glave su se okretale na drugu stranu".

Isidorina neposrednost i prirodna ljepota osvojila je mnoge, a ona se u njezi i održavanju svježeg izgleda okrenula prirodnim metodama, a kao najkvalitetnije često ističe proizvode "Himalaya Herbalsa".

U međuvremenu najljepša djevojka u BiH nakon povratka iz Amerike gdje je ostvarila značajne kontakte sa ondašnjim agencijama, posvećena je obavezama u agenciji "ABC models" i direkciji za izbor Miss BiH. Do kraja godine čekaju je i putovanja u Kinu, Istanbul i Milano.