I Hercegovci vole ‘šarati’ u braku?

I Hercegovci vole ‘šarati’ u braku?
Prije nekoliko dana stranica je hakirana.

Da, dobro ste pogodili - kada su se u cijelu priču uključili hakeri, ona se naglo zakomplicirala. Naime, hakeri su se uspjeli dokopati informacija o više od 37 milijuna ljudi. Stvari su još gore utoliko što je većina tih ljudi - u braku.

AshleyMadison.com nije klasičan servis za spajanje samaca, već je namijenjen upravo onima koji su u braku te su zainteresirani za kratkotrajne afere. Njihov je moto: ‘Život je kratak. Imaj aferu!'.

Na temelju ukradenih podataka hakeri su uspjeli kreirati kartu svijeta koja pokazuje kako su točno raspoređeni svi oni otvoreni za ‘šaranje' unatoč bračnim zavjetima.

Među njima, naravno, ima i Bosanaca i Hercegovaca. Njih je, istina, mnogo manje u odnosu na primjerice zapadne zemlje, no - ima ih. Više od 85% njih su - muškarci. Bosanke/Hercegovke ili manje varaju, ili to rade bez servisa poput AshleyMadison.com.

U svakom slučaju, ovaj će događaj značajno poljuljati povjerenje korisnika u stranicu, pa će se dobar dio njih, vjerujemo, vratiti nekim tradicionalnijim metodama pronalaska ljubavnika ili ljubavnice.

Poskok.info