Hrvati kao majstori seksualnih igara ili funkcionalno nedorasli muškarci?

sex, sex, mladi sex, mladi sex, sex, sexy, brak, sexy, sex, mladi sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, mladi sex, sex, sex, ljubav, sex, sex, sex, partneri, sex, sex, sex, žene, poze, začeće, sex, orgazam, sex, sex, maženje, sex, debljina, sex, greške, pitanja, sex, orgazam, mladi sex, sex, seks, uzbuđenje, veze, muškarac žena, seks, sex, ljubav, seks, dob, seks, ljubav, poze, seks, osobnost, Facebook, seks, seks, izbjegavanje, krevet, seks, muškarci, žene, seks, jedna noć, vodič, hrvatice, seks, predigra, žene, seks, roditelji, razgovor, seks, muškarci, žene, seks, veze, orgazam, seks, seks, priča, seks, pitanja, odgovori, vanilija, seks, studentice, kondomi, seks, poze, predigra, seks, ljubav, predigra, zablude, ljubav, seks, nevinost, seks, mrak, seksopedija, seks, žene, partneri, seks, veza, seks, iskustvo, partneri, muškarci, žene, seks, razlike, seks, zablude, seks, žene, loše navike, seks, krevet, strasti, ljubav, muškarac žena, zaljubljivanje, veza, znakovi apstinencijske krize,
Seksaju se svaka dva dana. Rijetko u krevetu. Mijenjaju partnerice kao čarape, u krevetu su, ili točnije u parku, polju i bazenu, nastrani, veličina penisa im je zadovoljavajuća...

Čovjek bi pomislio, našim muškarcima zavidi svatko tko nije Hrvat. I možda zbilja neki tamo Indijac tuguje što se nije rodio u našim krajevima pa da i on, samo zbog tih hrvatskih korijena, šarmira sve po redu i skida ih brzinom munje.

No istina je malo drukčija, pokazuje psihoanaliza, koja pokapa istraživanja. Hrvati lažu, lažu čak i kad anonimno odgovaraju u anketama. Ego pretjeruje, a superego zažmiri na jedno oko i mnogo toga seksualnoga, ali istinitoga, ne vidi.

Osim toga, jedan slovenski psihoanalitičar otkriva da, unatoč tome što Hrvati i Slovenci možda misle da su šarmeri, zapravo imaju hendikep kojeg su pošteđeni Bosanci, Srbi i Crnogorci.

Senzacionalističko istraživanje indijskog Men's Healtha prije dvije godine upravo je hrvatske muškarce stavilo na vrh ljestvice seksualnih bogova, a to su prenijeli mnogi svjetski mediji. Anketu je ispunjavalo 50.796 muškaraca i žena iz 30 zemalja. Odgovarali su na pitanja o kvaliteti i učestalosti spolnih odnosa, o tome kako šarmiraju, gdje se najčešće seksaju, koliko često mijenjaju parrtnere...Cilj je bio otkriti unutar kojih granica je nauzbudljivija seksi-zabava.

I rezultati su pokazali - u Hrvatskoj, barem ako govorimo o muškarcima. Naši su sunarodnjaci zasjeli na prvo mjesto po prosječnom broju seksualnih partnerica koje tijekom života promijene, a taj rekordan broj je 11.

Hrvatski muškarci kao primjer iz kojeg trebaju učiti drugi

Iza nas su se tad našli Brazil, Kazahstan, Francuska i Grčka, dok su na dnu ljestvice Indijci sa samo tri partnerice tijekom životnog vijeka. Autori teksta zaključili su kako Indijce, koji svoje seksualne partnerice uglavnom upoznaju preko zajedničkih prijatelja, pothitno moraju navesti da uče na primjerima hrvatskih muškaraca.

- Čak 58 posto Hrvata pokupi ženu u kafiću, dok to čini samo 13 posto Indijaca - pisalo je u indijskom izdanju Men's Healtha.

Naši muškarci zasjeli su na drugo mjesto, odmah iza Britanaca, na popisu nacija, koje su u seksu najnastranije. Uz to se na prvi mah čine kao pravi ekshibicionisti, jer se seksaju u bazenima, toplim kupkama, parkovima, automobilima, poljima... Ipak, pozadina toga leži u krizi.

- Većina ljudi živi s roditeljima - pisao je Men's Health te tako porušio dio stereotipa o Hrvatima kao majstorima seksualnih igara. Da je još mnogo toga samo laž, smatra slovenski psihoterapeut, ističući da muškarci lažu. Misle da su iskreni, ali ne govore istinu.

U anketama njihov superego često vrši cenzuru.

- Zažmiri na jedno oko i mnogo toga seksualnog ne vidi - govori psihoterapeut te komentira mnoge partnerice u životu hrvatskih muškaraca. - Ako su ti rezultati točni, to bi značilo da Hrvatska ima funkcionalno nedorasle muškarce. Pravi muškarac nije onaj koji se seksa s mnogo žena ni onaj koji stalno šarmira nego onaj koji ima jednu ženu i vjeran joj je. Ako je u Hrvatskoj mnogo muškaraca koji varaju, to znači da su u djetinjstvu imali loš odnos s majkom. Majka im nije iskazivala dovoljno ljubavi, bila je emocionalno hladna. Na nesvjesnoj razini traže majku. Osim toga, to znači da su imali lošeg oca. Ako dječak ima snažna oca, kao muškarac će imati snažan superego i neće imati srca varati ženu - objašnjava psihoterapeut koji šarmere naziva patološkim narcisima i bleferima koji nemaju sposobnost moralnog rasuđivanja te im nedostaje samopouzdanja.

Njima su suprotni alfa-mužjaci, ali i oni, nažalost, mogu podbaciti kad je u pitanju njihova seksualna želja.

- Slovenci su u tome još hendikepiraniji od Hrvata. To su pravi bleferi. Srbi, Crnogorci i Bosanci su normalniji, jer je u tim zemljama feminizam manje izražen. Snažan feminizam u Sloveniji i Hrvatskoj stvara anomalije u obitelji, koje utječu na fasadni šarm muškarca - muškarci su šarmeri samo na van, a u odnosu su loši.

Izvor: express.hr