Hrvati i Grci prvaci u vođenju ljubavi, a Rusi u gledanju pornića

Hrvati, ali i Grci mogu se pohvaliti da češće vode ljubav od Talijana, prije ovog istraživanja znanih kao velikih zavodnika. Čine to 11,2 puta mjesečno, piše Blic.rs. Tik do nas stoje i Srbi i Crnogorci s prosjekom od 10,7 puta, a već spomenuti Talijani razočarali su s 8,8 puta mjesečno. Napomenimo kako u studiji ne stoji ima li ovaj podatak veze s krizom.

Istraživanje na 1,5 milijuna ispitanika u pet europskih zemalja pokazalo je kako je Pariz, osim po broju nevjera, prvi i po broju nevjenčanih parova.

Stručnjaci su otkrili i kako je najveći broj nevjernika visoko obrazovano, te da 22 posto njih radi u bankama, financijskim institucijama i osiguravajućim društvima, prenosi večernjak.

Nevjernici su priznali kako varaju da bi podigli ego, odnosno kako oni kažu "da potvrde svoju fizičku privlačnost".

Japanci i Tajlanđani ne smatraju da je za uspješan brak važan dobar seks, ali zato 80 posto Talijana i Poljaka i Brazilaca misli suprotno.

Seksualne igračke nisu za toplije krajeve, pokazalo je istraživanje, više su im skloni Britanci, Norvežani i Šveđani čija je zemlja, usput rečeno, i zemlja s najviše tužbi za seksualno zlostavljanje