Horoskopski znak otkriva kakvi ste u krevetu

Mjesec u kojem smo rođeni, odnosno naš horoskopski znak lako može dati uvida i u naš karakter. Tako, naime, tvrde mnogi astrolozi, a većina nas u to i vjeruje. No, osim karaktera, horoskopski znak navodno može otkriti i kakvi smo ljubavnici. Ako je suditi po zodijaku, svaki znak ima svoju posebnost kada su u pitanju igre ispod plahte.

Ovan

Žena: Ovnice seksu pristupaju direktno i potpuno otvoreno jer je njima seks jedna od najvažnijih, ako ne i najvažnija stvar u vezi. Zbog toga, ako Ovnici ne odgovara seks, malo je što može zadržati u nekom odnosu. Međutim, sretnici koji kraj sebe imaju Ovnicu, jako dobro znaju da ova dama vrlo često i sama inicira seksualne odnose i da se u trenu može transformirati iz vatrene domine u maznu ženu. Ženskim Ovnovima najbolje odgovara položaj kada je ona na muškarcu i kada vodi igru.

Muškarac: Iako ga se smatra jednim od najboljih ljubavnika u ‘zodijaku’, muškaraca Ovan vrlo često ne misli na svoju partnericu. Naime, njih krasi velika seksualna energija koju ponekad koriste prebrzo. Ipak, u vezi s Ovnom ne morate strahovati od tabua. Oni su otvoreni za seks bilo kad i bilo gdje, a nisu izbirljivi ni po pitanju poza.

Bik

Žena: Možda će vam na prvi pogled izgledati tromo i pitomo, no ono što ćete doživjeti od žene Bika u krevetu sve je samo ne to. Seksulani nagoni žene Bika su vrlo jaki, no to ne znači da nije riječ o romantičnim dušama. One su jako strastvene i ne libe se preuzeti inicijativu i zavrtjeti vam pamet. Žene Bikovi se brzo zasite jedne poze pa ih tijekom seksualnih odnosa vole promijeniti nekoliko.

Muškarac: Riječ je o muškarcu koji je, unatoč tome što ostavlja dojam smirenosti i samouvjerenosti, poprilično nesiguran, bolje rečeno stidljiv. No, to ne znači da je loš ljubavnik, naprotiv. Uz nekoliko riječi ohrabrenja kraj sebe biste mogli imati jako potentnog partnera koji će uživati u tome da ste dominatni u seksu.

Blizanci

Žena: Kod žene Blizanca ne očekujte strast koja će vas pomesti s nogu. Njima su važniji duboki razgovori, povjerenje i razumijevanje zbog čega se teže zaljubljuj. No, onda kad ih uspijete zavesti, posebice u njihovim kasnijim godinama, možete osjetiti svu nježnost koju Blizanke pružaju kao ljubavnice. Ukoliko želite probuditi vatru u njima, ljubite im ramena i vrat.

Muškarci: Na prvu loptu muškarca Blizanca nećete doživjeti kao nekog fatalnog zavodnika. No, nećete se ni snaći, a već ćete se naći kod njega u stanu jer oni jednostavno ne prihvaćaju ne kao odgovor. Vrlo vjerojatno da neće požaliti jer je riječ o ljubavniku koji je vrlo maštovit i osjetljiv i ne boji se uputiti partnericu kako da mu pruži veliko zadovoljstvo, a on će vam vratiti istom mjerom.

Rak

Žena: Zasigurno najnježniji horoskopski znak koji postoji u zodijaku, bilo da je riječ o ljubavi ili o seksu. Njima treba dosta dugo vremena da se opuste, no tada postaju gotovo ovisne o fizičkom kontaktu. Ipak, to se odnosi samo na to kad su u stalnim vezama jer samo sa stalnim partnerom mogu osjetiti potpuno zadovoljenje. Njihovo cijelo tijelo je jedna velika erogena zona koju možete posebno nadražiti nježnim poljupcima, pretežito u dijelu stopala.

Muškarac: Rakovi su, ako ništa drugo, uvijek spremni na seks. Kod njih je jedini problem što često fizičku privlačnost znaju miješati sa ljubavlju, zbog čega se ponekad zaletavaju u odnose koje ne bi trebali. Njihove erogene zone su uši.

Lav

Žena: Emancipirane Lavice u životu, pa tako i seksu, svog partnera doživljavaju kao roba koji ih mora zadovoljavati u svakom pogledu. Iako je uzbuđuju milovanja po kosi, ono što je može posebno privući kod muškarca je njegova veličina i to doslovno u svakom pogledu.

Muškarac: Lavovi su komotni pa se u seksualne igrice upuštaju samo unutar svoja četiri zida i to po mogućnosti u krevetu. Njegove erogene zone protežu se diljem njegova tijela, no ono što ga posebno uzbuđuje jest to da vas promatra tijekom seksa. Lavovi su većini žena neodoljivi.

Djevica

Žena: Suprotno značenju imena koji nosi ovaj horoskopski znak, Djevice su poprilično promiskuitetne. Ako je znate napaliti, ne birat ni mjesto ni vrijeme, ali ni pozu. Međutim, ako joj dosadite, to ćete vrlo brzo i shvatiti i to baš po tome što će tražiti izlike da izbjegne seksualne odnose s vama.

Muškarac: Djevicama je seks kao nešto što ide ‘usput’. Ako od ovog znaka očekujete nekakvu inicijativu, ne nadajte joj se. Ipak, nije sve tako crno. Ukoliko ste vi dovoljno provokativni, a on vas voli svim srcem, dobit će požrtvovanog ljubavnika u svakom pogledu.

Vaga

Žena: Nježne i suptilne, pomalo egoistične žene Vage, čini se, uživaju u tome da pate. No, to je samo po pitanju ljubavi jer su u seksu poprilično zahtjevne. Njen partner mora biti izdržljiv i spreman udovoljiti njenim seksualnim željama barem dvaput dnevno, uz to joj dajući komplimente na račun fizičkog izgleda. Žena Vaga je zavodnica u svakom smislu te riječi.

Muškarac: Ono što osvaja kod ovog muškarca su pogled i osmijeh. Dok je kao mlađi vrlo potentan i sklon mijenjaju partnerica, kasnije s godinama postaje pomalo lijen. Većina Vaga u seksu poklanja veliku pažnju ljubavnicama, dok onaj jedan manji dio ipak gleda samo sebe.

Škorpion

Žena: Škorpionke su čista vatra među plahtama. Pokažite interes i zavrtjet će vas u strasti kakvu nikada do tada niste osjetili. Naime, žene Škorpioni se doživljavaju kao jedne od najboljih ljubavnica u astrologiji. One su otvorene za sve prijedloge i mogućnosti, a zadržat ćete je samo ako ste u krevetu maestro.

Muškarac: Škorpion je simbol seksualnosti i još je u antičkim vremenima proglašen najboljim ljubavnikom svih vremena. Međutim, oni rijetko ostaju vjerni jednoj ženi ako nisu u potpunosti zaljubljeni. No, ako ih uspijete osvojiti i privoliti da vam poklone ljubav, bit će vam vjerni do smrti.

Strijelac

Žena: Iako od žena Strijelaca nećete čuti puno priča o seksu, one u spavaćoj sobi pokazuju sasvim drugačije lice. Maštovite su i otvorene za svaku pozu, a to što činite odobravat će glasnim uzdasima. Ipak, kod žena Strijelaca pripazite i na romantiku. Ako je želite u potpunosti razuzdati, potrudite se pripremiti romantičan ugođaj.

Muškarac: Strijelcima je, kada je u pitanju krevet, totalno promašeno ime. Naime, oni i nisu toliko potentni koliko bi se očekivalo, a nisu ni pretjerano maštoviti. No, to ih neće omesti da malo ‘vrludaju’, posebice u ranijim godinama. Nažalost, kad je on u pitanju, to neće shvatiti kao prijevaru.

Jarac

Žena: Iako na ‘prvu’ djeluju hladnokrvnu, žene Jarci trebaju puno nježnosti. One u svojoj glavi žive u vremenu dama i vitezova i od svog muškarca očekuju da bude njihov vitez na bijelom konju. One vole seks, uživaju u seksu, ali im je potrebno da se prije toga osjete kao da su vam jedine na svijetu.

Muškarac: Od njega nećete dobiti poklone i cvijeće, jer je previše racionalan, no on će biti vaša sigurna luka kada god je trebate. Možda vam se neće otvoriti odmah, ali ako se osjeti voljenim, pružit će vam najljepše trenutke u životu. Pružite mu osjećaj sigurnosti, a on će vam zauzvrat pružiti najljepše seksualne užitke.

Vodenjak

ena: Žene Vodenjaka jednostavno moraju biti posebne i to najčešće same potenciraju. Mnogi ih doživljavaju vrlo perverznima jer su spremne probati sve što im se ponudi. No, one zapravo žele sve što im može pružiti seksualni užitak. Spremne su probati puno partnera dok se konačno ne smire uz jednog.

Muškarac: Vodenjaci su savršeni ljubavnici koji neopisivo uživaju u seksualnim igricama, bilo da su u vezi ili mijenjaju partnere samo radi zadovoljenja pohote. Inače su poprilično ekscentrični i teško je pogoditi što će ih privući. Najčešće to ni sami ne znaju.

Ribe

Žene: Kad je u pitanju ljubav, žene Ribe najčešće plaču. No, tu svoju bol onda liječe usputnim seksualnim vezama pomoću koji će, nadaju se, pronaći utjehu. Kroz te besmislene veze, osim utjehe, ujedno traže i savršenog muškarca koji će im ispuniti svaku seksualnu fantaziju.

Muškarac: Iako su skloni avanturama, pažljivi su i dalje prema ženi s kojom su u braku ili ozbiljnoj vezi. Muškarci Ribe inače su nježni i poželjni ljubavnici koji su svakako na vrhu liste najboljih ljubavnika. No, najbolji seks s Ribom doživjet će ona žena koju oni iskreno vole, inače su jako hirotivit.