FOTO  Hero4Heroes u novoj kampanji s retro prizvukom

moda, ženska moda, stil
...Hero4Heroes s pomalo retro, melankolično-dramatičnim filmskim prizvukom koji je savršeno dočarao fotograf Marin Mešter.

U kolekciji „Later" za jesen i zimu 2017. dizajnerica Marijana Hero poigrala se jednostavnim krojevima, nježnim pastelnim bojama, kao i neizostavnom crnom i bijelom, suprotstavivši toj jednostavnosti pomalo kičaste elemente prisutne na pojedinim dijelovima odjevnih predmeta poput rukava, donjih rubova haljina i nogavica. Ista je igra prisutna i kod multifunkcionalnih masivnih šalova od šljokica, perli, plastičnih cvjetova, patchworka, te ručno i strojno izrađenih vezova, što je sve zajedno ukomponirano u male zasebne kolaž priče.

Kolekcija donosi i unikatne bijele haljine s licem obogaćenim ručno nizanim bijelim perlama te velikim plastičnim listovima u kontrastu s jednostavnim, pomalo krhkim naličjem, stvarajući zanimljivu siluetu te priču o jednostavnosti koja se nadograđuje, svakom perlom,svakim šavom do kolaža perli, odnosno prikazuje nas same, kako svakim satom, danom postajemo zreliji, obogaćeni za nova iskustva.

Satenske print bomberice i tunike dobile su vjerne pratiteljice, torbe Superheroicly od printane kože istog motiva, koje ih lijepo kompletiraju.

Osim print torbi,u kolekciji su prisutne i već poznate pernica torbeSuperheroicly od prave kože u 5 varijanti boja.

Frizuru potpisuje Valentina Muzlija, dok je za make up zasluzna Mladenka Vreneković. Zaštitna lica Hero4Heroes kampanje su modeli Elena.J te Sara.S, Tijara Model Managament.

 

O dizajnerici
Marijana Hero zavrsila je Tekstilno-Tehnoloski fakultet u Zagrebu, smjer modni dizajn, nakon kojeg se vraća u rodnu Rijeku te kreira odjeću i modne dodatake okupljene u brand Hero4Heroes. Vesele i otkačene kreacije pršte bojama i ukrašene su pomno izrađenim detaljima. Svaka kreacija je unikatna i priča nedovršenu priču koju svojom osobnošću i stavom završava žena koja je nosi. Hero4Heroes stvara modu za heroine - curice, djevojke, studentice, majke, poslovne žene, bake -odvažne žene, koje sivilo hrabro mijenjaju bojama i tako izražavaju svoju snažnu osobnost.

 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.