Haljine za najsvečaniju noć u godini

Nešto manje od mjesec dana ostalo je do dočeka Nove godine, te je krajnje vrijeme da počnete razmišljati što ćete obući. Ukoliko želite zablistati, učinite to pomoću vaše haljine.
Izvucite se ih crnih običnih hlača, tajica, traperica i odjenite nešto što će vam Novu godinu učiniti još ljepšom.
Neke od najboljih i najvećih zabava u gradu upravo će se odviti na Novu godinu i nemojte dopustiti da na Staru godinu očajne kopate po ormaru tražeći neki lijepi i zaboravljeni odjevni predmet koji možete obući.
Upamtite kraljice večeri, pamte se cijeli život!

Evolucija crne haljine

Ove haljine će istaknuti vašu figuru zbog naglašenog struka. S crnom bojom haljine u kombinaciji sa srebrnim detaljima sigurno nećete pogriješiti. Ako želite nešto življe neka haljina bude kraća, lepršava u kombinaciji sa širokim remenom u boji. Šljokice će im dati samo završni „touch“. Mala crna haljina je evoluirala!

Uz nju nikako nemojte zaboraviti asesoar – narukvice, naušnice, lančiće, iako i ona sama po sebi može biti „bogata“. S obzirom da idete na proslavu Nove godine odaberite udobnije cipele.

Modreno i drugačije

Ako ste pozvani na otmjeniju zabavu ili svečanu večeru, a želite izgledati modreno, neobično i otmjeno, ovo je haljina upravo za vas. Mnogo lepršavog tila u raznim bojama modni je hit sezone, a zbog njegove jednostavnosti gornji dio je poput šarenog korzeta. Ovakav tip haljine oblače mladenke, samo u nešto svjetlijim tonovima.

Samo za „dive“

Ako želite izvesti glamurozan ulaz da vas svi primijete, onda su ove haljine definitivno za vas. Visoki struk, duboki dekolte, zagasite ljubičaste, zelene nijanse, zanimljivi detalji u obliku nabora ili kristalni ušici, sigurno će biti pravi pogodak. U njoj ćete se osjećati kao prava diva. 

 

Za skladno građene

Ako ste skladno građeni, s većim prsima, uskim strukom i savršenim bokovima i stražnjicom, onda su ove slijedeće haljine upravo za vas. Do koljena prate liniju tijela, te se od koljena prema dolje šire u zvono što vam ostavlja više-manje dovoljno prostora za normalan hod i ples. Dekolte je rezan u obliku srca, no pripazite da vas ovakav tip haljine ne bi koštao neugodnosti kada ćete plesati. 

 

Izrezi za hrabre

Haljine sa zanimljivim izrezima u predjelu struka, bokova, polugola gola i gola leđa te izrez haljine iznad koljena samo je za one najhrabrije. Ako odaberete ovakav tip haljine, izgledat ćete vrlo izazovno, no pazite, jer tanka linija između privlačnosti i vulgarnosti. Ako odaberete otvoreniji gornji dio haljine, neka donji dio bude zatvoren i sakriven od pogleda te obrnuto.

 

 Samo za „pasti oči“

Za nepopravljive trendseterice časopis „Elle“ je za doček Nove godine odabrao, kao i obično, luksuznije krpice, cipele i asesoar koji nije za svačiji džep. Vjerojatno si većina od nas ne može takvo nešto priuštiti, ali možda barem dobijete ideju za vaš novogodišnji izgled. 


Dsquared                                               Armani


Topshop

 
Phillip Lim                                            Bebe

„Elle“ nije zaboravio niti na muškarce u najsvečanijoj noći u godini. Leptir mašna neka bude nešto posebno na vašem dragom.

zena.hr