Hajka na Avu u Velikom bratu: 'Hrvatica ne sme da pobedi...'

...i drugi ukućani prstom pokazivali da zašuti. Produkcijska kuća Emotion zbog srpske pjevačice nakratko je prekinula emitiranje "Big Brothera". Kad je Maja Nikolić počela vrijeđati Avu Karabatić zbog njezine nacionalnosti, izravan prijenos iz VIP kuće na beogradskom Košutnjaku prekinuli su i pustili reklame, piše 24sata.hr.

 

- Pravila su jasna. Bilo kakve uvrede su zabranjene. Žao nam je što su ljudi vidjeli i čuli govor mržnje. Maju smo opomenuli i još ćemo razmisliti o daljnjim sankcijama - rekla je glasnogovornica Emotiona Milijana Radević.

Da ne podnosi nikoga osim Srba, Maja Nikolić pokazala je i prije dvije godine u reality showu "Dvor". Izbacili su je jer je vrijeđala Židove.

- Ne volim ih jer su napravili Ameriku koja nas je bombardirala - rekla je Maja.

Zbog govora mržnje završila je na sudu. Odvjetnik joj je savjetovao da prizna krivicu i nagodi se s tužiteljstvom jer bi onda dobila samo novčanu kaznu.

- Patriot sam, a ne šovinist. Nisam odgojena da mrzim - pravdala se pjevačica.

Splitska studentica očito joj je, misle ukućani, konkurencija i trn u oku jer je blati otkad su u kući.

- Pazite se nje, voli se tući. Jedino je to i radila u ‘Survivoru' - rekla je Maja.

Pjevačica je prihvatila ponudu Velikog Brata da se iz tajne sobe preseli u prikolicu u kojoj Karabatić "živi" s kaskaderom Urošem, s kojim se već prvu noć poseksala.

- Verbalno joj mogu parirati, a Uroš će se okrenuti meni jer će sa mnom imati o čemu razgovarati- otkrila je Maja svoj "pakleni" plan.