FOTO/VIDEO  Golotinja oko nas: Znaju li tate i mame što im rade djevojčice?!

maja miloš, klip, tinejdžerice, golotinja
Golišavost je sveprisutna - od estrade, ulice, pa čak i do osnovnih škola. Djevojčice, maloljetnice, ne da samo ide polugole, već se na raznim veselicama same snimaju u eksplicitnim akcijama i sve to razmjenjuju ili objavljuju na društvenim mrežama, piše javno.hr.

Sve se više širi golotinja. Na estradi,u gradu, u tramvaju, u klubovima gdje se okupljaju mladi, pa čak i u osnovnoj školi. Strašno je to što taj trend slijede djevojčice, maloljetne, koje se u javnosti pojavljuju polugole. Znaju li uopće njihovi roditelji kakve one odlaze u večernje izlaske, gdje su, što rade?

Na You Tubeu je moguće pronaći sijaset filmova koji govore o raskalašenim i provokativnom ponašanju te dječurlije. Djevojčice se pojavljuju na nekim veselicama čak i u donjem rublju, pune erotskog naboja, bez straha da im se nešto može dogoditi.

Snimku koju ćete vidjeti mnoge je zaprepastila.

Inspiracija za film "klip"

Zanimljivo je i kako je Maja Miloš, mlada redateljica iz Srbije bila inspirirana za ovakvim ponašanjem tinejdžerki, srednjoškolki, koje sve što izvode snimaju mobitelom i time se hvale. Na osnovu tih inspiracija snimila je film "Klip".


Što je još važnije one to razmjenjuju s kolegicama i prijateljicama i stavljaju na društvene mreže kako bi bilo dostupno što većem broju potencijalnih korisnika. Film je eksplicitan, neki ga ocjenjuju brutalnim. Ali, na žalost, istinit je i govori o našem trenutku kada roditelji sve manje imaju vremena za djecu, kada ih puštaju da rastu sami, kada ih slabo vode kroz život.