Glumac zaustavio predstavu i zaprosio kolegicu, rekla je - da

prošnja, kazalište, Škotska
U jednom je trenutku naprasno prekinuo predstavu, održao kraći govor, te zatim kleknuo ispred kolegice i zaprosio je.

Od sreće uplakana Jane Mary (umjetničkog imena i prezimena Lilly-Jane Young) je odgovorila s da, a čitav je prizor ispraćen gromoglasnim pljeskom, navijanjem i suzama ostalih glumaca i publike.

- Dame i gospodo, da je ovo obična predstava, Petar Pan bi u ovome trenutku prišao Wendy i poljubio je. Ali ovo nije obična predstava. Večeras nećete vidjeti samo Petra Pana kako prilazi Wendy i moli je za poljubac, večeras ćete vidjeti i Sandora Sturbla kako gleda ljubav svog života, Jane Mary Sullivan, i daje joj nešto puno posebnije - započeo je Sturbl govor, pa nastavio:

- Ovdje u Glasgowu, u gradu u kojem je ova lijepa dama rođena prije 22 godine, ispred ove divne publike pune Škota, i ispred njezine obitelji koja se nalazi u gledalištu, ovo je savršen trenutak da upitam: Jane Mary Sullivan, ti si osoba s kojom želim provesti ostatak života, hoćeš li biti moja supruga? - dovršio je.

Pogledajte taj dirljiv i nesvakidašnji prizor te se ne iznenadite ako vam niz lice sklizne koja suza. Primijetit ćete i sami, mnogima je.

24sata.hr