Gdje ljetuju popularne Mostarke?

mostarke, ljetovanje

Nadi Hasandedić

U žiži javnosti još uvijek je 38-godišnja Mostarka Nadi Hasandedić, s australskom adresom, koja se sredinom svibnja ove godine udala za 74-godišnjeg novozelandskog milijunaša i poznatog nautičara Nevillea Crichtona, a prije nekoliko dana snimljeni su kako plove Jadranom na 46 metara dugoj jahti.

Snimci su zabilježeni na Hvaru, gdje bračni par uživa u društvu bliskih prijatelja. Nadi je kćerka legendarnog Mostarca, Mugdima Hasandedića Mugde, koji je davne 1957. otišao u Australiju. Procjenjuje se da je vjenčanje koštalo oko milijun dolara, što je gotovo sitnica za 400 milijuna teškog Crichtona. Nadi je prije ulaska u brak bila menadžerica u Christian Dioru.

Sendi Skopljak

Mostarka koja već duži vremenski period plijeni pažnju na popularnoj društvenoj mreži Instagram, na kojoj ima oko 800 tisuća pratitelja je 25-godišnja Sendi Skopljak, sa švedskom adresom. Blogerica je i fitness instruktorica, a zahvaljujući spoju mode i fitnesa, Sendi je veoma popularna u Švedskoj. I ona je, kao naša prethodna Mostarka, ljetovala u susjednoj nam Hrvatskoj, nakon čega je posjetila i Mostar.

Na svom Instagram profilu je objavila kako će nakon Mostara posjetiti Sarajevo te vratiti se u Oslo i ponovno krenuti na putovanje u New York.

Ana Bavrka

Nakon što je prije nekoliko mjeseci ponijela lentu Miss New World 2017. u Antaliji, Ani Bavrki se život promijenio preko noći. Lijepa Hercegovka sudjelovala je u snimanju spotova za nekoliko pjevača iz naše zemlje, među kojima su Amel Ćurić, Jasmin Fazlić - Jala i Buba Corelli. Ana na svom Instagram profilu ovih dana je objavila fotografije s ljetovanja u Antaliji, nakon čega su uslijedile fotografije iz Njemačke te s Jahorine.

Miss New World se, osim što ljeto provodi radno, uspjela i odmoriti na spomenutim destinacijama, spajajući ugodno s korisnim, a uskoro ćemo je moći gledati na TV ekranima, jer će, prema najavi na Instagram profilu, ove godine se naći u ulozi voditeljice TV Showa na Hayat televiziji "Zvijezda možeš biti ti".

Ines Jarak

Pored ovih ljepotica, tu je i Ines Jarak, još jedna Mostarka koju na Instagramu prati preko 35 tisuća pratitelja. Ines je ljetovala u Crnoj Gori, odakle je osvanula atraktivna fotografija koju je lajkovalo skoro dvije i pol tisuće korisnika Instagram mreže.

Ova ljepotica se nakon zasluženog odmora ponovno vratila u svoj Mostar, gdje nastavlja s radom i intenzivnim treninzima u teretani, odakle svojim fotografijama često mami uzdahe obožavatelja na društvenim mrežama.

Amina Kajtaz

Najmlađa Mostarka koja je nakon učešća na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, u vrlo kratkom roku stekla ogromnu popularnost je Amina Kajtaz, uspješna plivačica Plivačkog kluba Velež i državna rekorderka.

Sudeći prema fotografijama na Instagramu, Amina je ljeto provela većinom u svom rodnom gradu, a tu su i fotografije iz Dubrovnika te s bazena, gdje pozira na popularnom flamingosu na napuhavanje, koji je ovo ljeto hit na moru , ali i na društvenim mrežama.

Da se primijetiti da neke od njih vrijeme ljeto provode i radno, ali malo ih je propustilo dobro se zabaviti.

Dnevni list