Gdje izaći na prvi spoj?

vjerojatno biste htjeli da spojak bude uspješan te da odmah ugovorite sljedeći. Ako on ne predloži nešto, evo vam nekoliko ideja.
1. Šetnja

Možda šetnja gradom djeluje kao da nemate ideju, ali taj jednostavni pothvat zna biti pun pogodak, posebice za romantičare. Sjećate se kako zaljubljeni parovi u filmovima uvijek idu na duge šetnje u kojima se bolje upoznaju te shvate kako su kliknuli? Znamo naravno da život nije film, ali i sedmu umjetnost rade ljudi, pa su te ideje vjerojatno zasnovane na nečijem iskustvu. Ako je hladnjikavo, pokupite neko toplo piće te se prošetajte starim, romantičnim dijelom grada. Dok tako prolazite različitim mjestima, uvijek ćete imati nekakvu temu za razgovor - makar i onu o lijepim starim zdanjima, a možda i nekim sretnim ljubavima koje su se odvijale u tim domovima, upravo poput one koje se stvara među vama...
2. Kino

Zašto je dobro na prvi spoj otići u kino? To vam daje mogućnost da se vidite malo prije, razmijenite par riječi, a nakon toga oko dva sata sjedite i gledate film te ne morate biti u muci oko toga što ćete pričati. Ipak, za vrijeme filma ćete osjetiti dobru ili lošu vibru onog pored vas, a i ako padne par lijepih pogleda, to je obećavajuće. Nakon projekcije, naravno možete razgovarati o filmu te na to nastavljati raznorazne teme.
3. Igre

kAko se bojite da bi vam u početku na spoju moglo biti dosadno, odaberite neko zabavno mjesto s igrama, a opet ne prebučno kako biste mogli razgovarati i bolje se upoznati. Kuglanje, biljar ili nešto u tom stilu, ovisno o željama, je dobro za početno zagrijavanje atmosfere, a iz takvih kojekakvih igrarija ćete saznati zanimljive informacije o vašoj simpatiji.
4. Stand up comedy klub

Ako ste u prilici posjetiti kakav klub smijeha - to je fora ideja za prvi spoj. Atmosfera je vesela i opuštena, možete uživati u pićencima, a i shvatit ćete kakav mu je smisao za humor, što je naravno bitno za zajedničko smijanje u životu, ako već želite s njim na još koji spoj.
5. Ples

Ovisno o tom da li oboje volite izlaziti vani i plesati do ranih jutarnjih sati, ako da - zašto ne otići na piće i ples. A ako vam bude dosadno, uvijek možete reći: "Hajde pobjegnimo odavde", i nestati u ljubavnoj maglici.

Izvor: She.hr