FOTO  : Ovo je najseksi navijačica Brazila!

Najljepši igrači su mi Kaka, Robinho i Cristiano Ronaldo, a Dungi zamjeram što u JAR nije poveo Ronaldinha, Ronalda i Neymara', kaže ljepotica iz Rio de Janeira. Tridesetogodišnja Danyelle Soares Ramos, poznata i pod pseudonimom Dany Bananinha, jedna je od najvećih i najpoznatijih vatrenih navijačica Kake, Robinha i društva.

  • globo.com

Država, koju ne treba posebno napaljivati na nogomet, je cijela na nogama i od svojih ljubimaca očekuje da iz Južnoafričke Republike donesu šesti naslov svjetskih prvaka i tako naprave najbolju najavu sljedećeg SP-a koje se 2014. godine igra u njihovoj zemlji, prenosi net.hr.



Dany je je nesebično je objektivu fotoaparata izložila i svoje tijelo kako bi Dunginim momcima u JAR poslala pozdrave i podršku iz zemlje, a usput je dodatno napalila atmosferu u Brazilu.

  • globo.com

Bananinha, inače navijačica Flamenga koja se kao i njezini sunarodnjaci dobro razumije u 'najljepšu sporednu stvar na svijetu', je izborniku Brazila zamjerila što u reprezentaciju nije pozvala njezine najdraže nogometaše:

  • globo.com

"Ja bih u JAR povela Ronaldinha, Ronalda i Neymara jer su dobri nogometaši, a najljepši igrači su mi Kaka, Robinho i Cristiano Ronaldo", izjavila je prekrasna Dany koja se bavi manekenstvom, glumom i hostesiranjem u TV emisijama.

Iza sebe ima bogato iskustvo s poziranjem za brojne reklame i magazine, a 2001. i 2004. se gola slikala za brazilsko izdanje Playboya.

Net.hr