FOTO  Nives pokazala gaćice i opuštene grudi

Nives Celzijus
Još ne mogu vjerovati. Čini mi se da sanjam. Moram prespavati da bi shvatila da sam osvojila ovako važnu književnu nagradu', izjavila je uzbuđena Nives Celzijus za 24 sata.

Nives je kao autorica Gole istine osvojila nagradu za knjigu desetljeća koja joj je uručena u utorak na Jurjevskom groblju.

Nives je na dodjelu došla u kratkoj haljinici koja je otkrivala i više no što je trebala. Gaćice su same pronašle svoj put prema okupljenima, a duboki dekolte otkrio je kako se njezine grudi sve teže nose s gravitacijom.

  • PIXSELL
Nagradu joj je uručio Rade Jarak, dobitnik književne nagrade za roman Pustinja, a sam je osnivač književne nagrade 'Roza'.

Nominirani uz Nives bili su Ivan Aralica i Damir Karakaš. Nivesinu 'Golu istinu' peteročlani žiri odabrao je za najbolje napisano štivo zadnjih deset godina, a u žiriju je bila i četverogodišnja kujica Roza.

  • PIXSELL
'Roza i ja smo se zaljubili na prvi pogled. Ona ima dobar njuh za književnost', rekla je Nives i dodala da joj laska ova književna nagrada jer joj je izbjegla nagrada 'Kiklop'.

  • PIXSELL
Svoju novu knjigu privodi kraju, a nada se još jednom književnom uspjehu. Njena tema ponovno su nogometaši. Sljedeći put nagrada 'Roza' dodijelit će se za deset godina.
24 sata.hr