FOTO  Djevojka srpskog tenisača sama sebi pozirala gola

I sve je to uredno slikala mobitelom poput hrvatske voditeljice Nikoline Pišek.

Sunčica Travica je djevojka tenisača Viktora Troickog, 37. igrača svijeta i najboljeg Srbina na ATP Touru odmah iza Novaka Đokovića. Ovih je dana stigla na naslovnice srbijanskih tabloida zahvaljući fotografijama koje su nastale prije pet-šest godina.

  • FOTO: tracarenje.com/Burek

Kako se htjela baviti karijerom modela, što joj je na kraju i uspjelo, Sunčica je svoje prve manekenske korake napravila pred ogledalom pozirajući sama sebi u obnaženom izdanju, a sve je uredno bilježila mobitelom.

  • FOTO: tracarenje.com/Burek

  • FOTO: tracarenje.com/Burek

Te su slike pohranjene na kompjutor, a svjetlo dana ugledale su kada je djevojka rodom iz Rume pozvala servisera da joj popravi računalo. Njezine erotske fotografije odmah su se proširile internetom 'poput kuge', a Sunčica je tada zatražila da se iste skinu s mreže svih mreža. No, lijepa manekenka se navodno još i dan-danas voli slikati u provokativnim pozama pred ogledalom, tvrdi beogradski Kurir.

  • FOTO: FHM
  • Sunčica Travica u jednom od brojeva tamošnjeg FHM-a

"Ne znam o kojim slikama govorite. Ja nikada nigdje ne postavljam fotografije iz privatne arhive, pa tako nitko nije mogao da ih skine i pošalje vama. Postojale su takve slike gdje fotografiram samu sebe, ali prije pet-šest godina i ne znam zašto netko ima potrebu opet pokretati ovu priču. Ja ne radim revije i ne znam bih li se javno slikala u donjem rublju. Možda i bih, ali sve zavisi od ponude", rekla je lijepa Sunčica za Kurir.



Net.hr