Flertologija - znanost o flertu ili kako do uspjeha kod žena

A danas? Raspitali smo se koji trikovi pale na kontinentu, koji na moru te smiju li i cure primjenjivati Casanovine trikove

Ne postoji ama baš nijedan pametan razlog zašto bi se žena ikada prva trebala obratiti bilo kojem muškarcu, pa bio on i Brad Pitt. A kada to kaže Mystery, tip koji se predstavlja kao umjetnik zavođenja i lovac nad lovcima, prema kojem je Casanova nezgrapni i sramežljivi tip koji nikada ništa nije povalio, nije nam ostalo ništa drugo nego škicnuti na njegovu stranicu www.becomeaplayer.com i proučiti sve te trikove kojima se koriste dana­šnji dečki. Uostalom, zar nije najbolja taktika dobro proučiti neprijatelja i pridobiti ga na svoju stranu? I? Preostaje li nama curama doista išta više od pogleda plahog Bambija i investiranja u XXL trepavice?

Hm... Ovisi kako se uzme. Ako ste sramežljivi i plahi te imate vremena čekati svog princa, uvijek možete igrati na čaroban osmijeh, pogled ispod obrva, zagonetnost i nestajanje. No kako se prava Cosmo cura uvijek voli zabavljati, a tu i tamo i pokazati koliko je vedra i smjela, odat ćemo vam neke malo žešće trikove za flertovanje - od laganog zadirkivanja do direktnih i polubezobraznih uleta zbog kojih će se vaš sugovornik smrz­nuti i blokirati pa će krenuti za vama kao hip­notiziran. No, prije toga vas moramo naučiti kako upasti u njegov vidokrug.

Pepeljugin trik

Pravilo 1 glasi - "kopirajte pauna" da biste se istaknuli u masi. Ok, to ne znači da morate hodati kao cirkusant, ali neki originalan odjevni predmet ili modni dodatak, recimo nokti u deset nijansi, nisu zgorega. Pripazite samo da ne pretjerate sa šminkom jer to dečki ne boduju. Pravilo 2 "Pepeljuga napada s boka" primijenit ćete samo ako je meta i dalje slijepa na vaše vanjske atribute. Snimite svog princa i vrebajte kad mu se možete približiti. I to s boka, molim, jer bi se jadan mogao preplašiti doživjeti infarkt ako ga nenajavljeno potapšate po leđima i. E sad dolazi ključni trenutak. Šapnite mu na uho neku slatku, šarmantnu ili provokativnu primjedbu. Recimo: "Fora naočale. Ne može ih svatko nositi", a onda iskoristite Pepeljugin trik i nestanite. Glavno je da mu upadnete u vidokrug, a potom nastavite hodati jer će tako imati osjećaj da postaje lovac.
Prst sudbine

Plan broj 3, "Trnoružica sindrom", koristite samo u nuždi. U prijevodu, ako je tip totalno slijep na vaše migove, a vi znate pasti kao profi i ne ozlijediti se, iskoristite to. Zvuči smiješno, ali frajeri doista obožavaju ovaj trik i često ga koriste jer su skužili da 90 posto cura sanja o susretu iz bajki. U prijevodu, partner iz snova uvijek dolazi slučajno i posve neočekivano. Po mogućnosti na neobičnim mjestima, a ne u klubu ili bircu. Dakle, čekajte da frajer izađe iz kluba, krene kući, a onda mu se srušite pod noge i pogledajte ga prodorno kao spasitelja.

Ok, možete i samo zapeti. A potom, nakon što ste mu dali priliku da se osjeća kao pravi spasitelj, možete krenuti na piće i prijeći na korak 4 - "promjena mjesta". Naime, istraživanja su odala da promjena lokacije - prelazak iz restorana u kafić pa u bar - stvara snažan osjećaj prisnosti i dojam da je krajnje vrijeme da se poljubite jer ste bili na barem pet dejtova. Naš savjet: birajte dinamična mjesta, primjerice utrku konja ili automobila jer se dečki lakše zaljubljuju ako im poraste razina dopamina. E, sad! O čemu ćete razgovarati na koraku 5 "teleći pogled" ovisi o vama. Znajte samo da se frajeri brže zaljubljuju ako ih intenzivno gledate u oči 75 posto vremena (u prosječnim razgovorima je to od 30 do 60 posto) jer će ih njihov mozak odmah prešaltati u vrijeme kada su posljednji put bili toliko zaljubljeni.

cosmopolitan.hr