FATALKA: Kako postati femme fatale?

žena, muškarac žena, muškarac žena, sex, žene, sex, Larissa Riquelme vatrena navijačica, navijačica

Iako vjerojatno mislite drugačije, atalna žena nije ona ljepotica. Zapravo je između ljepotice i femme fatale velika razlika. Kada ljepotica dođe u veće društvo naravno svi muškarci ostanu bez daha i bez teksta. No kada prođe pola sata ljepotica dosadi i ostaje sama. S druge strane je femme fatale žena koja s svojom karizmom, ponašanjem i samosvješću uvijek uzima mušku pozornost. To je žena koju muškarci nikada neće zaboraviti. One  pozornost ne dobivaju zbog zapanjujuće ljepote, oblina ilikakavih drugih vanjskih stvari, već zbog svoje fatalnosti. Ništa ne odbija više od niskog samopouzdanja i niske samosvjesti. 

Je li femme fatal isto kao i vamp ženska?

Ćesto dolazi do izjednačavanja, ali to nikako nije isto. Vamp ženska je hladna, stroga i nedostupna. Takva privlači malu populaciju muškaraca, potpuno surotno od femme fatale, koja je dostupna i ne uzbuđuje strahom. Zato je femme fatale puno fatalnija od vamp ženske.

Smisao za humor je važniji od savršenog tijela

Ljepotica s savršenim tijelom oduševljabva muškarca neko vrijeme. Ili je za muškarce koji vole samo savršeno tijelo no to će često i mit. No muškarci vole žene koje su inteligentne i imaju nešto u glavi. Naravno i to da imaju dobar smisao za humor koji je povezan i s njenom inteligencijom. Smisao za humor kod žena privlači muškarce jer je svakodnevni život pun stresa i kao i svi vape za smijehom i opuštanjem. Muškarci su cijeli život kao na utrci moraju biti najpametniji, najbolji stalno se natječu. Zato ih ništa ne privlači više od žena s kojima se mogu opustiti nasmijati i dobro provoditi. Žena s smislom za humor sigurno je  femme fatale.

izvor: www.intimatemedicine.com.hr