Evo zašto muškarci preferiraju zamamne stražnjice!

Dobre guze
Osim što su ponudili odgovor na ovo vječito pitanje, pronašli su i idealne proporcije (idealne, naravno, u očima većine heteroseksualnih muškaraca).
I dok je veličina guze stvar ukusa, čini se kako većina frajera preferira guzu i leđa točno određenog međusobnog razmjera. Prema rezultatima ove studije, muškarci idealnom guzom smatraju onu koja s dnom leđa zatvara kut od točno 45,5 stupnjeva. Dakle, što ste bliži tom razmjeru, to ćete frajerima biti privlačniji.

Razlog je kao i mnogo puta do sada sakriven u samoj našoj prirodi i biologiji. Naime, upravo se ovaj razmjer smatra najpoželjnijim kada su u pitanju mjeseci trudnoće budući da ove žene najlakše podnose trudnoću te prilikom trudnoće imaju najmanje tjelesnih tegoba, a u vremenima kada je ljudska vrsta bila znatno primitivnija nego što je danas, muškarci su svoje partnerice birali upravo prema fizičkim predispozicijama izdržljivosti. Dakle, još jednom, priča se svela na to kako frajeri i nakon tisuća godina evolucije i dalje tragaju za ženom koja će fizički biti najsposobnija osigurati im potomstvo, piše cosmo.

Autor: PortalOko.hr