Evo zašto muškarci češće ženama kupuju rublje

Babydol negližei, seksi svileni kompleti, halteri i samostojeće čarape sve češće su na popisu za kupnju kod muškaraca koji žele biti poput lika iz hit knjige '50 nijansi sive' biznismena Christiana Greyja.

Bogati moćnik ima asistenta koji umjesto njega kupuje seksi donje rublje za mladu Anastaziju, a kako u stvarnom životu rijetko koji muškarac ima tu privilegiju u šoping ide sam.

Tako britanski Debenhams bilježi prodaju čipkastih grudnjaka i gaćica u crvenoj, ljubičastoj i crnoj boji za 63 posto. Također bilježe i veći posjet muškaraca koji se srame, jer ne znaju koji im točno broj grudnjaka ili gaćica treba za partnericu. Stoga se motaju po odjelu s donjim rubljem i traže seksi komad donjeg rublja za svoju dragu.

Sharon Webb iz Debenhamsa za Daily Mail je rekla kako je u posljednjih nekoliko mjeseci prodaja babydol spavaćica porasla za čak 105 posto. Dodala je da muškarci donje rublje kupuju obično oko Božića, ali osoblje im sada sve češće rado daje savjete koje rublje i broj za partnericu odabrati.