Evo što se točno dogodilo Lepoj Breni u Hrvatskoj

brena
.U jednom trenutku se okliznula i zapela za stalak od suncobrana, zbog čega je izgubila ravnotežu i pala.Pritom se dočekala dlanovima na betonskoj podlozi, pri čemu se ozlijedila - stoji u priopćenju, koje se nalazi na Facebook stranici popularne pjevačice

Lepa Brena doživjela je jučer nezgodu tijekom boravka u Hrvatskoj, gdje je polomila ruku. Pjevačica je odmah primljena u bolnicu, gdje je hospitalizirana. Na Facebook stranici folk zvijezde pojavilo se priopćenje u kome stoji što se zaista dogodilo Lepoj Breni u Hrvatskoj.

Priopćenje prenosimo u cjelosti.

"Nakon nezgode i pada koji se dogodio u Novom Vinodolskom, Lepa Brena biće zadržana na liječenju u Ortopedskoj klinici Lovran, nadomak Opatije.

Nezgoda se dogodila jutros u hotelu Novi Resort u Novom Vinodolskom kada je Lepa Brena krenula na doručak u japankama. U jednom trenutku se okliznula i zapela za stalak od suncobrana, zbog čega je izgubila ravnotežu i pala. Pritom se dočekala dlanovima na betonskoj podlozi, pri čemu se povrijedila.

Brzom intervencijom hrvatskih ljekara i predusretljivošću kompletnog medicinskog osoblja, ustanovljeno je da je folk diva polomila desnu, ali i lakat lijeve ruke, zbog čega će biti podvrgnuta kirurškoj intervenciji.

Međutim, kako je Lepa Brena ranije imala zdravstevnih problema s trombom, tim liječnika je odlučio pričekati jutro, kako bi se INR spustio u mjeri koja će zadovoljiti kiruršku intervenciju i tada poduzeti operativne mjere.

Stanje Lepe Brene je stabilno, ona se osjeća dobro, uz nju su osim supruga Bobe i sinovi Stefan i Viktor, kao i kompletno medicinsko osoblje spomenute klinike.

Obitelj Živojinović ovom prilikom se zahvaljuje na velikoj pažnji koju su im ukazali svi zaposleni u Ortopedskoj klinici u Lovranu, ali i svim bliskim prijateljima, kao i cjelokupnoj javnosti diljem Balkana na ukazanom interesovanju i brigom za zdravstveno stanje folk zvijezde.

Obitelj Živojinović koristi priliku i da se zahvali medijima na objektivnom izvještavanju, ali i da predstavnike tiskanih i elektroničkih medija zamoli za očuvanje privatnosti do poptunog oporavka Lepe Brene, kada će ona u skladu sa svojom profesijom i odgoviriti na novinarska pitanja koja se tiču ​​njenog zdravstvenog stanja . Do daljnjeg, zakazani koncerti u Makarskoj i Bihaću biće odloženi.

telegraf.rs