Evo što ona ne želi znati o vašoj bivšoj

Žene su po prirodi ljubomornije. Razlika je samo u tome što neke žene imaju dobru samokontrolu i vješto to prikrivaju. Ipak, u slučaju 'bivša', gotovo svaka žena teško će se suzdržati i pokazat će makar mali znak ljubomore. Iako su inače muškarci vješti, i kada žele, znaju lijepim riječima pridobiti partnericu, ponekad nesvjesno pričaju ono što ne bi smjeli.

O bivšoj djevojci bi malo toga trebali reći, a znajte da vas završna rečenica: 'Ali, ti si ljepša', neće spasiti ako se zapetljate u usporedbe i priče o bivšima.

Isabella Snow za Hub Pages piše da postoji šest stvari koje partnerici nikada ne biste trebali govoriti kad su bivše cure u pitanju.

Mogla je biti super model

Ako vam sadašnja djevojka nije nosila reviju za Victoria's Secret, nemojte ni slučajno reći da je bivša bila baš zgodna, dugih nogu i imala sve predispozicije da postane supermodel. Djevojke ne žele slušati o bivšim djevojkama, a kamoli o tome kako su lijepe, uspješne i pametne bile.

Super se slagala s mamom


Mama ju je obožavala. Ovu rečenicu možete izgovoriti samo ako opet želite biti slobodni. Takvim izjavama kod partnerice ćete stvarati dodatni pritisak i ako je primjerice vaša majka ne pozdravi svaki put sa širokim osmijehom na licu, mislit će da stvari nisu u najboljem redu.

Prijatelji su je voljeli

Nije pametno da joj govorite kako su se frendovi super slagali s vašom bivšom. Time joj također poručujete da je bivša bolja od nje, a kome to koristi? Mogla bi pomisliti da želite da bude više poput bivše djevojke. Pa zašto ste onda sada s njom?

U krevetu je bila...

Ona je voljela raditi razne stvari među plahtama... Na ovu i slične rečenice sadašnja djevojka mogla bi vam reći da je onda i nazovete pa s njom radite sve te luckaste stvari u krevetu zbog kojih vam je seks bio toliko dobar. Ako već želite eksperimentirati, razgovarajte s partnericom direktno o tome bez uplitanja bivših ili djevojaka svojih prijatelja.

Oči, grudi, usne...

Imala je dobre noge ili dobre grudi ili... Stvarno želite prekinuti sa sadašnjom djevojkom? Možda su žene malo paranoične kad je fizička ljepota u pitanju, ali jednostavno joj nije ugodno slušati ovakve opise koji govore da ona nije prava i jedina.

Još uvijek vene za vama

Ako ste se samo malo htjeli pohvaliti i ispasti frajer pa rekli da bivša još uvijek vene za vama, znajte da ste se uvalili u probleme. Djevojka bi mogla strahovati da se bivša želi pomiriti i da će vas izgubiti. Zar vam to treba?

izvor: tportal.hr