Evo što o muškarcu govore njegove seksualne fantazije

Seks na javnom mjestu

On je adrenalinski "junkie", koji voli uzbuđenje, ali pomalo uživa i u poziranju. Bilo da je ponosan na vas, ili na svoj vlastiti izgled, njemu se u stvari sviđa ideja da ga netko nepoznat promatra, kaže za Cosmopolitan psiholog dr.. Gloria Brame. Kako da mu iziđete u susret? Zgrabite ga ispod stola u restoranu i šapnite da mislite da konobar točno zna što se događa.

Vezivanje

Ne brinite, iza ovoga se krije samo bezazlena želja da ima kontrolu nad svojim i vašim uživanjem, kaže dr.. Brame. Ako su vezanje ili lisice previše za vas, pustite ga neka vam čvrsto drži ruke iznad glave dok vi ležite i uživate.

Grupnjak s dvije djevojke (i njim u glavnoj ulozi)

"Senzualan je, voli žene i želi biti preplavljen uzbuđenjem" kaže dr. Brame. Vama je to neprihvatljivo? Ništa strašno, odgovarajuća zamjena može biti i neki erotski film koji ćete pustiti kada sljedeći put budete stupili u akciju. Ili, ako bi vam i to bilo suviše neugodno, nikom ništa - neka to ostane samo njegova fantazija. U svakom slučaju, sanjarenje o seksu s dvije djevojke ne znači da vas on ne voli i da ga više ne privlačite. Budite bez brige.

"Učenik i učiteljica"

Ne, ovo ne znači da se i dalje pali na kemičarke iz gimnazije.
"Ova i slične fantazije muškarce vraćaju u tinejdžerske godine, kada su im hormoni divljali, a seks bio još pomalo tabu. Ova fantazija stavlja ženu u poziciju moći, što mnoge muškarce jako uzbuđuje, jer je time njihova odgovornost manja, nema pritiska i mogu opustiti i uživati ​", objašnjava dr.. Brame.

Seks sa ženom koju ne poznaje

Čezne za strašću i uzbuđenjem bez odgovornosti koju nosi "ozbiljna veza". - Ovaj scenarij donosi mu slobodu, jer nema razloga da se brine oko toga kako će se "pokazati" - kaže dr.. Brame.

Kako da mu ispunite ovu fantaziju? Dođite odvojeno u kafić ili restoran gdje niste bili do tada, pravite se da se ne poznajete, neka vam pošalje piće, a vi mu dozovolite da vas "pokupi" bez mnogo razgovora,

BROJ1.HR