Evo što muškarci najčešće lažu o svojim penisima

muškarci, penis, laž
Stoga, pročitajte najuobičajenije lažne izjave muškaraca o njihovim penisima, piše Popsugar.

"Ogroman je."

Uobičajena laž muškaraca upućena ženama upravo je ona o veličini penisa. Snažniji spol uvijek nađe prikladne usporedbe kako bi predočili svojeg "gorostasa", što je pokazatelj nedostatka samopouzdanja. A nimalo rijetka izjava nakon što se uvjere u ženino razočaranje kada ugleda njihov "alat", upravo je ona kako je u prostoriji iznimno hladno.

"Nikada ga nisam mjerio jer me nije briga za to."

Jedina laž veća od one o veličini tvrdnja je kako nikada nisu izmjerili svoje spolovilo. Svaki muškarac barem je jednom u životu, bilo u srednjoj školi ili na fakultetu izmjerio duljinu penisa. I taj broj zasigurno im se urezao u pamćenje, ma što tvrdili. No, u ovom slučaju, nijekanje je uvijek bolje od izgovaranja "misterioznog" broja jer nikada nisu do kraja sigurni da li je broj malen.

"Samo sam umoran."

Muškarci nisu nikada preumorni za seks. Čak i nakon naporna radnog dana imali bi snage za "avanture u krevetu". No, skloni su podlijegati ovom izgovoru onda kada imaju psihičke blokade, koje si ne žele priznati pa se onda radije izgovaraju fizičkim umorom.

"Vidjele su ga mnoge žene."

Najočitija muška laž, također je ona o broju parterica. Uvijek će se pohvaliti u društvu, posebno ako su mlađi, kako je preko njihovog kreveta prešao zavidan broj ljepšeg spola. Muškarci jednostavno žele da se misli kako su iskusniji, nego što uistinu jesu.

"Bio sam samo sa jednom ženom."

No, kada muškarci razgovaraju s djevojkama koje cijene i za koje znaju kako traže ozbiljnog partnera, priča se promijeni. Tada žele da žena misli kako su u krevetu prirodni talenti koji su ikada hodali Zemljom. Ali ono što ne znaju jest to da ženama taj broj ne predstavlja ni vrijednost ni uspjeh, već samo sporednu činjenicu.

"Nikada ga nisam fotografirao."

Čak je i slavnim ličnostima problem što danas upadaju u klopke te se dogodi da im u javnost procure snimke seksa. Stoga muškarcima ne treba vjerovati kada su čedni po ovom pitanju jer su sigurno jednom snimili fotografiju, makar za sebe i svoju privatnu arhivu.

"Prirodno je gladak."

Momci bi trebali shvatiti kako je moderno doba donijelo promjene te ne bi trebali biti sramežljivi kada je u pitanju njihovo intimno područje. Brijanje dlaka više nije rezervirano isključivo za stripere i porno zvijezde. A i nijedna žena neće biti toliko lakovjerna i povjerovati im da su prirodno takvi.

"Nikada se nisam "igrao" sa sobom na poslu."

Bez obzira na to radilo se o stresu, dosadi ili čisto "vrućoj" slici, gotovo je svaki muškarac sobu za sastanke ili ured iskoristio za svoju "malu specijalnu prigodu. A ako su srećkovići i imaju vlastiti privatni toalet, to će svakako obaviti barem jednom tjedno. Stoga, ako ste ugledali kolegu kako iz toaleta izlazi malo previše opušten, sada i znate o čemu se tu radi.

"Nikada nisam razočarao ženu u krevetu."

Ovo je najočiglednija laž muškaraca upućena svojim partnericama. Očito ne shvaćaju kako to nije nikakva sramota i kako nitko nije savršen.
penis