Evo kako u 5 koraka navesti ženu da poludi za vama

prijateljice, test, žene, strahovi, muškarci, žene, stvari, žena, muškarci, muškarci, žene, laganje, žene, tajne, zločaste djevojke, odnos, ljubav, stvari, djevojke, muškarci, žene, veza, laži, žene, izgled, muškarci, varanje, načini, ljubav, špijunaža, stvari, dečko, bivši, Liamu Coughlanu , dvostruki život, žene, muškarci, privlačnost, žene, udaja, žene, nevjera, poklon, stvari, žena, šutnja, brak, spas, prevara, žene, muškarci, stvari, žene, muškarci, pronalazak, nevjera, preljub, preljubnik, žene, zablude, vjerovanje, cure, uleti, kolekcija, varanje, razlozi, ljubav, ljudi, razlike, ljubav, muškarci, žene, mušakarci, žene, stvari, sramota, dnevnik, gradska cura, žene, prevara, greške, žena, žene, tajne, priče, obljuba, preljuba, partneri, bračne vode, prekid veze, prijateljice, tipovi, dečko, cura, šutnja, varanje, žene, preljub, ljubomora, žene, partner, partnerica, očekivanja, preljub, mit, nevjera, istraživanje, ljubav, granica, nevjera, istraživanje, pa
Prema savjetima portala Askmen.com, postoji pet prilično jednostavnih stvari koje morate učiniti da biste naveli neku ženu da poludi za vama.

1. Ne jurite je
Ukoliko se želite dopasti ženama, morate ih prestati juriti i prilaziti im po svaku cijenu. Čim postanete malo uzdržaniji i misteriozniji, žene će vam se same nabacivati.

2. Ne budite otvoreni
I sami ste svjesni da su osobe koje djeluju previše zainteresirano i otvoreno nezanimljive, zato nemojte dozvoliti da budete takvi. Potrebno je da u kompletnom odnosu s damom, počevši od upoznavanja, djelujete pomalo zatvoreno i nedorečeno, kako bi ona uporno pokušavala otvoriti vas.

3. Duhovitost
Nije fraza, žene zaista vole muškarce koji ih znaju nasmijati. Duhoviti muškarci i biološki privlače žene jer stvaraju pozitivne osjećaje u njoj, što ona ne može ignorirati, pokazala su istraživanja.

4. Testirajte je
Žene uglavnom padaju na muškarce koji sebe postavljaju kao da njih treba osvojiti, a ne obrnuto. Iskusni zavodnici kažu da, ukoliko želite zainteresirati djevojku, morate zamijeniti uloge i postaviti se kao da ste vi taj koji bira. Dobar način za to je da je pitanjima poput "Što misliš da se muškarcima najviše sviđa na tebi, osim izgleda," odrediti da vas uvjeri kako je dobra prilika za vas.

5. Budite nedostupni
Jako je važno da učinite da djevojka misli na vas više nego vi na nju. Kako to postići? Vrlo lako - pravite se da vas je nemoguće naći i da ste rijetko dostupni. Tako, kada vas bude pozvala na neko druženje, odgovorite joj da već imate planove pa da ne znate da li ćete doći.

broj1.hr