Elizabeth Taylor imala grupni seks s Kennedyjem i Stackom

Elizabeth Taylor, Kennedy, grupni seks

...kao tinejdžerka imala aferu s bivšim američkim predsjednikom Ronald Reaganom, kao i da je imala seks utroje s također bivšim predsjednikom SAD John F. Kennedijem i glumcem Robertom Stackom.

Taylor je preminula 2011., ali autori tvrde da su godinama istraživali njen život i navode da je tada 36-godišnji Regan pozvao tinejdžerku Taylor na večeru i da ga je ona zavela.

List "London Daily Ekspress" prenosi da je bliska prijateljica glumice rekla da joj je Taylor pričala o aferi s Reganom, koji će kasnije postati predsjednik SAD-a.

- Regan me je tretirao kao odraslu ženu i to me je oduševilo. Sjeli smo na njegovu sofu i vidjela sam da je želio, ali nije htio učiniti prvi korak. Ja sam postala agresor i poslije dobre porcije maženja na sofi otišli smo u spavaću sobu - navodno je svojevremeno ispričala Taylor.

Autori navode da se golišavo kupanje u Kenedijevom bazenu pretvorilo u "trojku" s predsjednikom SAD-a i Stackom, a obojica su bila oženjena.

Zvijezda filmova "Kleopatra" i "Butterfly 8" poznata je po mnogobrojnim ljubavnicima i brakovima i u knjizi se detaljno opisuju njeni seksualni susreti s Peterom Lawfordom, Errolom Flynnom, Tonyjem Curtisom i Paulom Newmanom.

U knjizi se navodi da je Taylor pokušala natjerati Franka Sinatru da se oženi njome rekavši da je trudna. Sinatra je odbio i, umjesto toga, organizirao joj je abortus.