Efikasne fraze za upoznavanje

spoj, savjeti, fraze, upoznavanje, spoj, pažnja, muškarac žena, pravila, prvi spoj, muškarac žena, internet, spoj, on line upoznavanje, muškarci, izlazak, spoj, žene, muškarci, koketiranje, načini, škola, žene, tečaj, romantika, spoj, veza, ljubav, život, zajednica, znakovi, žene, muškarci, privlačnost, upoznavanje, muškarci, žene, prvi spoj, pitanja, spoj, stvari, izlazak, muškarci, spoj, znakovi, muškarac, žena, znakovi, pravi, izlazak, računica, dvoje, spojevi, igrice, muškarci, žene, formula, ljubav, supruga, spoj, iznenađenje, lopov, trikovi, privlačnost, otkriće, varanje, provjera, izlasci, žena, učenje, spoj, upoznavanje, zaborav, rukovanje
Te fraze se također same po sebi čine otrcanima i zastarjelima svim djevojkama i ženama - to uključuje snažne, poslovne žene, striptizete, te MILF. Radije bismo vam savjetovali da budete kreativni i dosjetljivi da biste šarmirali djevojku tako da vas poželi, nego da koristite uobičajene fraze s namjerom da ju odvedete u krevet.

Zbog ovog članka, nećemo u potpunosti zanemariti vrijednost fraza za upoznavanje; ipak, fokusirat ćemo se na fraze za „probijanje leda" pri upoznavanju, a ne na otrcane fraze. Naš cilj nije da vam garantiramo uspjeh ovih fraza; jednostavno želimo da vam pružimo motivaciju koja je potrebna da biste prišli atraktivnoj djevojci. Korištenje efikasnih fraza za upoznavanje se može pokazati uspješnim, jer one dozvoljavaju dalju konverzaciju, smanjuju napetost, i mogu donijeti osmijeh na njeno lice.

Općenito, fraze za upoznavanje se mogu koristiti na bilo kojem mjestu i u bilo kojim uvjetima, što je dobro za okruženje koje može izgledati zastrašujuće. U slučaju da spadate u onu vrstu muškaraca koja smatra da je započinjanje razgovora velikim izazovom, korištenje fraza za upoznavane može biti Vaša jedina opcija. U svakom slučaju, nemate što izgubiti, a možete dobiti sve. Navest ćemo 10 efikasnih fraza za upoznavane koje možete koristiti sljedeći puta kad budete u prilici.

„Oprostite, da li je ovo mjesto slobodno?"
Nevino, šarmantno i pristojno. Nije uvijek sigurno ustvrditi da je djevojka koja sjedi pored prazne stolice - sama. Činjenica da ste uzeli u obzir mogućnost da ona možda čuva mjesto za nekoga pokazuje da imate stila. Ono što čini efikasnu frazu za upoznavanje jeste činjenica da nije nametljiva i da joj daje priliku da vas pozove da joj se pridružite ukoliko jeste sama.

„Želite li zaplesati?"
Nadamo se da imate dovoljno smisla za ritam da biste zaista zaplesali. Ukoliko ju impresionirate vašim vještinama na plesnom podiju, možete završiti na šanku razgovarajući s njom o muzici, DJ-u, ili čak o sljedećem izlasku. Ovo je jedna od najefikasnijih fraza za upoznavanje jer djevojke vole plesati, i ukoliko budete znali prave pokrete, možda završite plešući tango jezikom u horizontalnom položaju.

„Mogu li Vam ponuditi čašu...?"
Dodajte vrstu pića koje je odgovarajuće prilici. U većini slučajeva, to će biti neki događaj gdje se može popiti čaša vina ili pina colada, a ukoliko ste na fakultetu, pivo. Ukoliko je to neki dnevni događaj, možete joj ponuditi sok ili limunadu. Nije važno gdje se nalazite, ovo je jedna od omiljenih fraza za upoznavanje jer nam pruža mogućnost da prikažemo naše vještine znalca, a da ne budemo izravni u tome.

„Dolaziš li ovdje često? Želio bih znati tvoje mišljenje o nečemu..."
Prije nego se zagrcnete tim gutljajem piva, pričekajte trenutak. Znamo da ovo zvuči kao otrcana fraza za upoznavanje, ali možete je iskoristiti tako da radi u vašu korist. Ukoliko ne znate koje jelo da odaberete, piće, ili čak odjevni predmet koji vam najbolje odgovara, ovo je pravi trenutak da zamolite pomoć djevojku koja je možda čest posjetilac na tom mjestu. Ukoliko poslušate njen savjet, i iskoristite njeno mišljenje kao temu razgovora, shvatit ćete da je to jedna od najefikasnijih fraza za upoznavanje koja postoji.

„Oprostite, možete li mi pomoći sa...?"
Ovdje možete smisliti neki lagani zadatak u kojem vam ona može pomoći, kao što je npr. Da vam pomogne da dobijete okladu među prijateljima, naziv pjesme koja upravo svira, ili čar naručivanja pića. Ovo će učiniti da ona osjeti da vas zanima, i da cijenite njeno mišljenje, odabir ili odgovor. Traženje pomoći od nje joj daje neverbalnu naznaku da ste impresionirani njenom pojavom i odaje utisak da je njeno mišljene vrijedno.

„Ne čini li ti se da je ovo mjesto...?"
Dodajte riječ koja najbolje opisuje ono što osjećate o tom mjestu, kao što je npr. elegantno, cool, šik, ili super. Nadajmo se da će i ona dijeliti isto mišljenje, što će voditi do daljeg razgovora o ambijentu, dekoraciji i mjestima koje ste posjetili, a koja izgledaju slično. Međutim, nemojte se žaliti; time možete spustiti njeno raspoloženje i „ugasiti".

„Izgledaš kao da bi te mogao interesirati dobar razgovor."
Ukoliko to kažete odgovarajućim tonom i sa dovoljno stava, izmamit ćete osmijeh na njeno lice. Dok je ova efikasna fraza za upoznavanje odlična za „probijanje leda", ona i spontano stvara temu za diskusiju. To bi moglo biti bilo šta od vina, hrane, do trenutnog dešavanja na tom mjestu. Budite sigurni da ste voljni slušati kao i govoriti, i držite na umu da to bude neobavezno i dobro, kao što ste i ponudili.

„Da li biste željeli da Vas otpratim do Vašeg..."
Kad primijetite da djevojka hoda sama - bilo do svog stola, do lifta, ili do šanka - uvijek je lijepa gesta da joj ljubazno ponudite osjećaj sigurnosti. Istovremeno, velika je vjerovatnost da neće ići nigdje daleko, tako da će iskazivanje vašeg šarma biti od esencijalne važnosti u pokušaju da se bolje upoznate nakon što ste iskoristili vašu efikasnu frazu za upoznavanje.

„Vau! Baš mi se sviđa taj (umetnite komad odjeće ili parfem) koji nosiš."
Djevojke ulažu dosta truda u uljepšavanje i uređivane na način koji najbolje pokazuje kako se osjećaju i kako žele da ih obožavaoci vide. Stoga, vaš će joj kompliment reći da njen napor nije prošao neopažen. Ova mala gesta će povećati njeno samopouzdanje i opskrbiti vam prolaz za početak razgovora. Predlažemo da malo istražite i naoružate se informacijama o ženskoj modi tako da zvučite iskreno dok koristite ovu frazu za upoznavanje.

„Mislim da bi trebala znati da imaš prelijep/o/u..."
Naravno, mogli biste reći nešto ponižavajuće, ali tako biste najvjerojatnije zaradili pljusku preko lica. Ali, komplimentiranje karakteristika kako što su njen osmijeh, oči, ili nosmogu napraviti veliki korak u tome da vam se ona otvori dovoljno da možete voditi razgovor s njom. Tko kaže da vas laskanje neće nigdje odvesti? Ključ je u tomu da budete originalni u vašem komplimentiranju - žena može vidjeti kad muškarac laže samo da bi joj se približio.

Zapamtite: Otrcanost nije simpatična i može vas „otpisati" u treptaju oka. U drugu ruku, ukoliko ste dosjetljivi i imate samopouzdanja, brzo ćete doći do sljedeće razine. Ukoliko je laskanje vaš cilj, budite sigurni da ne bude pretjerano. Komplimenti bi trebali biti delikatni i ne biste ih trebali previše koristiti da bi imali veći značaj. Cilj je da započnete razgovor koji najbolje otkriva vaše interese i namjere.

izvor:www.e-muskarac.com