Džumhur demantirao vezu s lijepom Gruđankom! Samo smo prijatelji

Damir Džumhur, jelena leko
ve je potaknuto zajedničkom fotografijom s atraktivnom Jelenom Leko, podrijetlom iz Gruda, sestrom poznatog nogometaša Jerka Leke. S Jelenom je Džumi proslavio svoj 26. rođendan, a mediji u Sarajevu krenuli su pisati o njegovoj novoj ljubavi.

Evo što je teniski as napisao na sve to:

"Hvala medijima sto prate moj privatni život. Znam, ja sam kriv što sam ranije davao povoda da se više piše o tome nego o tenisu.

Međutim, ne mora svaka djevojka, s kojom objavim sliku odmah biti i moja djevojka. Mnogi sad pišu kako sam u novoj vezi, pri tome u taj kontekst dovodeći Jelenu Leko, s kojom sam jako dobar prijatelj. Da, družimo se, ali ne na način kako su to mediji prikazali. Naša veza je prijateljska i ovo će biti posljednji put da ću lažnim vijestima pridavati ikakav značaj.

Moj fokus će biti na tenisu i nadam se da ću vam dati materijala da pišete o mojim pobjedama, a ne o vezama koje to nisu...

Volim ja vas, ali ovaj put ste fulali temu, baš kao što sam ja u posljednje vrijeme fulao nekoliko sigurnih poena. I baš zato što znam da svi imaju fuleve - no hard felling. Događa se svima da fulaju, pa vas ujedno molim da u budućnosti prijateljstvo između Jelene i mene, nazivate upravo tim imenom. Mi smo prijatelji i to je sve!", kazao je najbolji bh. tenisač, nedavno dobitnik Večernjakovog pečata za sportaša godine.